Dia Internacional dels Museus 18 de maig

Dia Internacional dels Museus
 

14157

 

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l’any 1977. Un dia de l’any on els museus són els veritables protagonistes, obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d’activitats per sensibilitzar-nos a nosaltres, els seus visitants, de la seva importancia en el desenvolupament de la societat. Una iniciativa que se celebra a tota Europa i que no et pots perdre!

Un museu per a cada dia

A Catalunya comptem amb un total de 628 museus i col·leccions obertes al públic de temàtica molt diversa: Museus d’art, d’arqueologia, d’història, d’autor, d’etnologia, de paleontologia, de ceràmica, de zoologia, de cinema, de disseny… Un museu diferent perquè cada dia de l’any grans i petits descobreixin, aprenguin i gaudeixin de la història, la cultura i el coneixement, tot connectant amb les seves inquietuds i emocions. Com et sents avui?

Una agenda en línia


Com a novetat, des de patrimoni.gencat hem construït un espai dedicat al Dia Internacional dels Museus perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa del DIM 2016.