Dissabte 21 de maig, no et perdis La Nit dels Museus!

 

 
14160

Més de 83 museus de Barcelona i l’àrea metropolitana participen aquest dissabte a La Nit dels Museus

 

Aquest dissabte, 21 de maig, 83 centres de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet obriran gratuïtament les portes de les 19h fins a la 1h de la matinada, coincidint amb la celebració arreu d’Europa de La Nit dels Museus. Una àmplia oferta d’exposicions, concerts, circ, màgia, projeccions, performances, tallers, visites guiades i dramatitzades, recitals poètics i activitats per a tots els públics.

 

Aquest 2016 s’afegeixen a l’extensa xarxa d’espais que ja participen a La Nit dels Museus la Fundació Mies van der Rohe, la Fundació Ramón Pla Armengol (Masia Ravetllat), el Palau Güell i un nou espai del Museu de Badalona, el Conducte d’Aigües. També es reincorporen a la proposta el Jardí Botànic (MCNB), el Museu Etnològic de Barcelona i The Gaudí Exhibition Center – Museu Diocesà de Barcelona.

 

Podeu consultar tota la programació al web www.lanitdelsmuseus.cat  

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa en la qual participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a la dotzena edició.