DIMARTS MÀGIC / Michael Ammar (19 de novembre) La Seca- Espai Brossa

a_Dimarts_M__gic_adaptat_novembre_copia_134

DIMARTS MÀGIC / Michael Ammar

Un dimarts al mes, un dels millors il·lusionistes del món es passa per la Seca en funció única.

Sala
Joan Brossa
9 de novembre de 2013

L’il·lusionista

Els millors il·lusionistes d’abast internacional arriben a Barcelona actuant a La Seca. Cada mes convidem alguns dels principals mags del mon.

Michael Ammar és considerat un dels millors mags del món! Podriem dir que està entre els 5 millors mags del món en màgia de saló!

Michael Ammar és un expert en la màgia del Close-Up (de prop). Va començar des de ben petit amb la seva afició a la prestidigitació gràcies a la revista 500 trucs per 25 centaus. Al poc temps de pràctica, ja comptava amb un gran repertori màgic amb el qual realitzava representacions a festes d’aniversari i petits esdeveniments. La seva destresa i habilitats manipulatives l’han portat a trepitjar els escenaris més importants de màgia del món. Ammar, a part de mag, ha estat pioner en l’ensenyanment d’aquesta pràctica des de 1982. Fins ara, ha escrit gran quantitat de llibres sobre màgia així com centenars de vídeos didàctics. La seva carrera l’ha portat a ensenyar a més professionals de la màgia que ningú al món i ha obtingut nombrosos premis i reconeixements.

El 1999, Ammar va ser anomenat un dels «100 mags més influents del segle». Ha guanyat diferents dels premis que atorga l’Academy of Magical Arts, així com el primer premi de màgia de close-up als World Magic Awards i el Premi FISM

Horaris i preus

20.30 hores. Preu 12 €