Dimecres 11 de gener de 2017 a partir de les 12h et podràs inscriure al sorteig

 


Dimecres 11 de gener de 2017 a partir de les 12h et podràs inscriure al sorteig.

logo 

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona posa en marxa la sisena edició del Girona10 que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de gener.

Com ja és habitual, els hotels i restaurants adherits a la promoció posaran a disposició del sorteig, places a 10€ per persona.

El període d’inscripcions al sorteig quedarà obert el dimecres 11 de gener a les 12h i acabarà a les 23:59h del dia 16 de gener. Durant aquests dies, podràs omplir el formulari que trobaràs aquí.

El dia 17 de gener a mig matí es sortejaran les nits d’hotel i els àpats.

Si ets un dels guanyadors, a partir de les 16h i en un marge de 24h ens posarem en contacte amb tu a través d’un correu electrònic i t’explicarem com fer efectiva la teva reserva.

Si no resultes guanyador també t’ho comunicarem per correu electrònic.

A més a més i a partir de demà, també podràs consultar el programa d’activitats que hem preparat per tu a www.girona10.net

 


 
 
 
 

 
 
 
 

¡
El miércoles 11 de enero de 2017 a partir de las 12h podrás inscribirte en el sorteo.
 

La Asociación de Hostelería, Turismo y Restauración de Girona pone en marcha la sexta edición del Girona10 que se llevará a cabo los días 27, 28 y 29 de enero.
Como ya es habitual, los hoteles y restaurantes adheridos a la promoción pondrán a disposición del sorteo, plazas a 10 € por persona.

El periodo de inscripciones al sorteo quedará abierto el miércoles 11 de enero a las 12h y terminará a las 23:59h del día 16 de enero. Durante estos días, podrás rellenar el formulario que encontrarás aquí.

El día 17 de enero a media mañana se sortearán las noches de hotel y las plazas de restaurante.

Si eres uno de los ganadores, a partir de las 16h y con un margen de 24 horas, nos pondremos en contacto contigo a través de un correo electrónico y te explicaremos cómo hacer efectiva tu reserva.

Si no resultas ganador también te lo comunicaremos por correo electrónico.

Además y desde mañana, también podrás consultar el programa de actividades que hemos preparado para ti en www.girona10.net