TRAM i ESMUC oferiran concerts als usuaris del Tramvia de Barcelona

 

TRAM i ESMUC oferiran concerts als usuaris del Tramvia de Barcelona

 
 
 

113022_8ed3-11e5-ab91-0050569a455d_AF_Tram_PosColor

 
 
 
 
  • Mitjançant un acord de col·laboració, es programarà un concert per a les entitats dels barris per on circula el TRAM.
  • Durant la vigència de l’acord, també s’oferiran entrades per als usuaris del tramvia de Barcelona.
 
 
 

 
 
 
 

Barcelona, 10 de gener de 2017. TRAM i la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord específic de col·laboració en l’àmbit de l’ensenyament i la promoció de la música i la cultura, amb l’objectiu de realitzar activitats que ajudin a assolir els objectius de responsabilitat social de TRAM i de promoció dels estudiants i graduats de l’ESMUC. La signatura de l’acord, que han realitzat el director general de TRAM, Humberto López, i el director general de la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya, Josep Borràs, ha tingut lloc a les instal·lacions de l’ESMUC.

Durant la signatura de l’acord s’ha posat de manifest les coincidències entre les dues empreses en el foment de la cultura. L’ESMUC té com a objecte fundacional la gestió, promoció i suport, sense afany de lucre, d’iniciatives i activitats relacionades amb l’ensenyament de la música de grau superior de l’Escola Superior de Música de Catalunya, així com de les diferents activitats i iniciatives relacionades amb la formació i desenvolupament professional dels seus estudiants i titulats. TRAM, dins de les seves accions de responsabilitat social empresarial, recolza des de fa anys el món de la cultura i l’ensenyament i aquest conveni amb l’ESMUC n’és un exemple. 

Concert per als barris amb incidència del TRAM

Mitjançant l’acord de col·laboració, TRAM i l’ESMUC realitzaran un concert de suport a l’activitat de responsabilitat social del tramvia de Barcelona amb les associacions i entitats dels barris per on circula el TRAM. La data d’aquest concert i el lloc s’anunciarà i tindrà lloc durant el primer semestre de 2017. Per a la realització d’aquest concert, l’ESMUC aportarà els músics i els instruments necessaris. D’altra banda, l’ESMUC també proporcionarà aules i espais per al desenvolupament d’altres activitats culturals de TRAM.

Difusió de les activitats amb motiu dels 15 anys de l’ESMUC

A través de l’acord, TRAM facilitarà la difusió als usuaris del tramvia de Barcelona de les activitats dels Grans Conjunts de l’ESMUC del curs 2016-2017 que tenen lloc a finals de cada quadrimestre, i que aquest curs coincideix amb la celebració dels 15 anys de l’Escola. Per a aquest cicle, l’ESMUC realitzarà la reserva d’entrades per als usuaris del tramvia de Barcelona amb un preu amb descompte i condicions d’avantatge.

 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

Més informació:

Web del TRAM: http://www.tram.cat/
Web de l’ESMUC: http://www.esmuc.cat/