DISNEY IN CONCERT: PIRATES DEL CARIB: LA MALEDICCIÓ DE LA PERLA NEGRA (1,2 i 3 d´abril) L’Auditori

872x382_OBC_23_pirates_del_carib_2_0PRIMERA EXPERIÈNCIA EN VIU D’UNA PEL·LÍCULA DISNEY A ESPANYA

DISNEY IN CONCERT:PIRATES DEL CARIB: LA MALEDICCIÓ DE LA PERLA NEGRA

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya omplirà L’Auditori el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril dins el cicle OBCinema

 

 El cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril arriba Disney in Concert amb Pirates del Carib: La maledicció de la Perla Negra. Per primera vegada a Espanya, els espectadors gaudiran de la pel·lícula en pantalla gran mentre que l’emblemàtica banda sonora composta per Hans Zimmer i Klaus Badelt, és interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dins el cicle OBCinema de L ‘Auditori de Barcelona. Aquesta espectacular experiència en directe comptarà amb la batuta del director David Signen al capdavant de l’Orquestra i del cor masculí Ensemble O Vos Omnes.

Després de l’èxit de Disney in Concert: Pirates del Carib: La maledicció de la Perla Negra a ciutats de tot el món com Londres, París, Munic, Frankfurt o Sydney, els més de 80 músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya faran vibrar al públic de L’Auditori mentre gaudeixen d’aquesta fantàstica banda sonora.

Pirates del Carib: La maledicció de la Perla Negra explica la història de Will Turner (Orlando Bloom), un jove ferrer, i el Capità Jack Sparrow (Johnny Depp) durant el rescat de la intrèpida Elizabeth Swann (Keira Knightley), que ha estat segrestada pel Capità Barbossa i la seva tripulació. El rescat d’Elizabeth serà una tasca difícil, ja que Barbossa i la seva tripulació són víctimes d’un conjur que els condemna a viure eternament i a transformar-se cada nit en esquelets vivents i serà difícil enfrontar-se amb els qui no poden morir.

Sobre el Cicle OBCinema

El cicle OBCinema proposa una experiència única que permet al públic gaudir de la projecció d’una pel·lícula mentre escolta la banda sonora interpretada en directe. Després Gladiator Live i Pirates del Carib. La maledicció de la Perla Negra, aquesta temporada també es podrà veure i escoltar Danny Elfman. Música de les pel·lícules de Tim Burton (14 i 15 de maig). La programació dedicada a les grans bandes sonores de la història del cinema interpretades per l’OBC reafirma la voluntat de L’Auditori d’obrir-se a nous públics i treballar per apropar la música a la ciutat. Amb aquesta proposta es facilita que persones que no han escoltat mai en directe a l’Orquestra la descobreixin per primera vegada i s’animin a seguir gaudint de la música simfònica.

Sobre Disney Music Group

Disney Music Group és la divisió musical de The Walt Disney Company. A més de dos segells discogràfics i una editorial musical, Disney Music Group compta amb Buena Vista Concerts, una divisió d’ABC Inc encarregada de llicenciar música i contingut Disney a orquestres simfòniques de tot el món sota el segell Disney in Concert. Buena Vista Concerts llicència en l’actualitat 14 concerts diferents, que l’any passat es van programar fins a 325 vegades en alguns dels espais més emblemàtics del món com el Lincoln Center, Royal Albert Hall, la Casa de l’Òpera de Sydney, Konzerthaus-Vienna , Tòquio Fòrum i Hollywood Bowl.