Dissabte 1 de març doble celebració a Viu el Teatre; l’estrena de l’obra el Petit Elefant al CCCB i el carnestoltes.

El proper dissabte 1 de març tenim doble celebració a Viu el Teatre; l’estrena de l’obra el Petit Elefant al CCCB i el carnestoltes. Tots els nens que vinguin disfressats al CCCB Teatre tindran una entrada gratuïta per Planeta Tumàcat , al Teatre Poliorama.

 

TEATRE POLIORAMA

2 i 9 de MARÇ EL PETIT DALÍ.

image001
 

 

 

 

 

Viu el Teatre ha aconseguit aturar la frenètica gira de l’obra “El Petit Dalí”, i tornar-la a portar, durant dues úniques funcions, al teatre Poliorama. Les aventures del petit Salvi, estan viatjant per diversos teatre de Catalunya i Castella la Manxa i ja han arribat a més de 100.000 espectadors.

Enllaç vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=p18h6p6yYTI&list=UUnpSVS9NCHjsnzydl2D69DQ&feature=c4-overview

16, 23 i 30 de MARÇ:

PLANETA TUMACAT.

image002

 

 

 

 

 

La companyia Més Tumàcat porta les seves titelles fins aquest teatre de les Rambles, per explicar a tots els infants la importància del reciclatge, a través d’una historia plena d’emocions.
Enllaç vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=1mwldJW4-5k

 

 

CCCB TEATRE

1, 8, 15 i 22 de MARÇ.

Sala kids: EL PETIT ELEFANT.

image003

 

 

 

 

 

 

Aquestes titelles tan especials ens expliquen una historia basada en el conte de Rudyard Kipling que té com a protagonista un elefant molt tafaner que vol conèixer els motius del que passa al seu entorn.
Enllaç vídeo http://www.youtube.com/watch?v=BWCc8fNPnzI

 

1, 8, 15 i 22 de MARÇ.

Sala Babies: PINTAMÚSICA.

image004

 

 

 

 

 

 

Tres actors i músics, ensenyen als més petits les peculiaritats de les estacions de l’any, els colors primaris que s’associen a cadascuna d’elles i alguns dels sons i les músiques més boniques de cada època.