Dissabte 16 de desembre es lliuren els Premis Time Out

timeout2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demà dissabte 16 de desembre Time Out Barcelona celebra de 12 h a 14.30 h a l’Espai Utopia 126 del Poblenou la festa de lliurament dels seus novens premis anuals, amb el patrocini principal de Ballantine’s. L’acte estarà presentat per la periodista Agnès Marquès, i es clourà amb l’actuació final de Núria Graham, premi Time Out 2017 a la millor creadora.

 

 

 

Lliurament de premis:

Premi Time Out: Lita Cabellut. Recollirà el premi, la cap de premsa de la Fundació Vila Casas, Natàlia Chocarro

Premi Time Out Millor club/festa: Sidecar Factory Club. Recolliran el premi l’equip de la sala: Xavier Zaera (Wookie), Juan Ruiz, Roberto Tierz i Fátima Mellado

Premi Time Out Millor Bar: Bar LeoRecollirà el premi Maria Leocadia (Leo) Montes

Premi Holaluz Millor Projecte Innovador: Murals de la Nau Bostik Bostik. Recullen el premi Marta Ballesta, Xavier Basiana, Ana Manaia i Xavier Ballaz.

Premi Time Out Millor Obra: ‘Los Ángeles’ de Rosalía. Recull el premi el Nacho Umbert.

Premi Time Out Millor restaurant: Mala Hierba. Recullen el premi Fabio Gambiras i Roser Asensio

Premi Time Out Millor iniciativa ciutadana. Casa Nostra Casa Vostra. Recull el premi Xavi Rosiñol.

Premi Time Out Millor plat. Fideuà de sípia amb trompetes de la mort de Can Ros. Recullen el premi Guillem Faura, Jordi Ballester i Albert Enrich.

Premi Time Out Millor creadora. Núria Graham. Recull Núria Graham.

 

 

 

 

PALMARÈS PREMIS TIME OUT 2017

PREMI TIME OUT

LITA CABELLUT, que durant massa temps ha estat més reconeguda internacionalment que a casa seva. Més de 20.000 persones han visitat Retrospective, la mostra que la Fundació Vila Casas li dedica a l’Espai Volart.

MILLOR CREADOR

NÚRIA GRAHAM, que ha superat les expectatives que va suposar el seu disc de debut amb el seu inspirat segon àlbum Does it ring a bell?

MILLOR OBRA

LOS ÁNGELES, de Rosalía. Fins l’any passat era el secret (a crits) més ben guardat de la ciutat, però la jove ‘cantaora’ catalana ha esdevingut la revelació musical de l’any gràcies a aquest disc.

MILLOR INICIATIVA CIUTADANA

CASA NOSTRA, CASA VOSTRA, pel seu treball amb les administracions per facilitar l’acollida i per reunir a Barcelona la manifestació més gran del món pels drets de les persones refugiades i migrants.

Premi Holaluz al MILLOR PROJECTE INNOVADOR

MUSEU D’ART URBÀ DE LA NAU BOSTIK, que fa pujar uns quants esglaons l’art mural i urbà posant a l’abast de tothom un espai de trobada i reflexió a La Sagrera.

MILLOR BAR

BAR LEO, un dels darrers reductes de resistència a la Barceloneta, on la Leo comanda un reducte tavernari on viuen l’essència flamenca, popular i espirituosa.

MILLOR RESTAURANT

MALA HIERBA, cuina amb arrels (literalment), flors i herbes, on les pretensions medicinals queden en segon terme davant de plats carregats de sabor, delicadesa i subtilitat.

MILLOR PLAT

FIDEUÀ DE TROMPETES DE LA MORT de Can Ros: un clàssic mariner de perfecta execució tocat per l’enginy del xef Jordi Ballester.

MILLOR CLUB/FESTA

SIDECAR FACTORY CLUB, el club de la Plaça Reial acaba de bufar 35 espelmes conservant la fidelitat dels barcelonins amb una programació oberta a novells i veterans.

FINALISTES PREMIS TIME OUT 2017

MILLOR CREADOR

IVAN MORALES, que ha donat el salt des de la certa clandestinitat de l’indie teatral amb propostes com Wasted i La calavera de Connemara.

CARLOS ZANÓN, que acaba de publicar Taxi una de les millors novel·les sobre Barcelona de l’últim segle; ressuscitarà Carvalho; comissariarà la Barcelona Negra i ha inspirat l’últim àlbum dels Brighton 64.

MILLOR OBRA

ESTIU, 1993. L’òpera prima autobiogràfica de la barcelonina Carla Simón ha estat la gran sorpresa del cine català d’aquest any. Una pel·lícula brillant que s’ha difòs pel boca-orella.

BODAS DE SANGRE. Oriol Broggi ha dirigit el fenomen del Grec 2017 gràcies a una Clara Segura i una Nora Navas que despullaven la tragèdia andalusa en un duel dramàtic memorable.

MILLOR INICIATIVA CIUTADANA

ON SÓN LES DONES, el col·lectiu que analitza i comptabilitza la presència de dones als mitjans i lluita per fer-los més plurals i paritaris.

SINDICAT DE LLOGATERS, per la lluita contra els abusos immobiliaris, pel dret a l’habitatge i per fer de la ciutat un lloc on poder viure

Premi Holaluz al MILLOR PROJECTE INNOVADOR

LA 3 DE L’APOLO, un espai polivalent que ampliarà el radi d’acció de l’activitat musical amb concerts, tallers, exposicions i esdevenint un punt de trobada pel públic

EL VAN VAN VAR, la versió fixa del Van Van Market que acull cada setmana una proposta culinària de carrer diferent sota el Pont de Pujades

MILLOR BAR

D’CLOT, punt de trobada al carrer Rogent des de finals de 2015 pel vermut, els vins i el generós assortiment de conserves, embotits i formatges que serveixen migdies i vespres.

CARIBBEAN CLUB, Juanjo González, deixeble de Boadas i Gotarda, s’ha fet seu un local clàssic amb el seu saber tant enciclopèdic com imaginatiu

MILLOR RESTAURANT

GRESCA, la seva ampliació amb fogons a la vista i bar de vins no ha desvirtuat la cuina del xef Rafa Peña, tan imaginativa com directa

SANT ANTONI GLORIÓS, Fran G. Manduley abandona l’exili del luxe oriental i posa a l’abast de tothom l’essència de l’enyorat Bohèmic

MILLOR PLAT

PIZZA CARBONARA DE TÒFONA de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una exquisidesa de cansalada viada mesclada amb mozzarella.

TAGLIATELLE DE MONIATO de The Green Spot, que se serveixen amb una deliciosa salsa de nous de Macadàmia i tòfona negra,

MILLOR CLUB/FESTA

BEGOOD, reconvertit en l’espai de referència de l’escena pop-rock de l’underground local sota els auspicis de l’Afluent, responsables de l’èxit de l’Heliogàbal

LA KÁ, la festa d’ambient que ningú no s’esperava omple el Plataforma un cop al mes de petardeig, bon rotllo i rauxa.

timeout2017