ActividadesActualidad

Viu un Nadal diferent a CaixaForum Barcelona (del 23 de desembre al 4 de gener)

Viu un Nadal diferent a CaixaForum Barcelona
fd695ff4-d4d7-4b15-99b4-8eaf346310d9
  • L’Obra Social “la Caixa” celebra les festes nadalenques amb una programació especial plena de música, màgia i humor per gaudir en família.
  • Del 23 de desembre al 4 de gener, a CaixaForum Barcelona es donaran cita espectacles i activitats per a totes les edats, al voltant de la música i l’il·lusionisme.
  • El concerts Magic Gospel i Tot Bufant seran les propostes estrella. Uns espectacles que combinaran l’enginy i la música: ombres xineses o una regadora convertida en clarinet. La imaginació, la música i el ritme seran a tot arreu aquest Nadal.
ESPECTACLES I CONCERTS
MAGIC GOSPEL

→  Els dies 23 i 30 de desembre, a las 18 h. Els dies 24, 26, 27, 28, 29 i 31 de desembre, a les 12 h
→ Edat recomanada: A partir de 5 anys

Una ombra no pot agafar-se… Una veu no pot agafar-se… Però has vist alguna vegada cantar a una ombra? Magic Gospel és una trobada màgica entre el góspel fresc i potent de The Gourmets Vocal Quartet i l’il·lusionisme de Sergi Buka, el resultat és un concert ple de bellesa, energia i emoció amb la màgia com a fil conductor.

L’art universal i mil·lenari de les ombres xineses compta amb una banda sonora única interpretada en directe i a la vista del públic, utilitzant tota la capacitat de la veu humana per crear sons. Un espectacle d’il·lusionisme ple de fantasia, encanteri i poesia.

TOT BUFANT

→  Els dies 2, 3 i 4 de gener, a les 12 h
→ Edat recomanada: A partir de 5 anys

Tot bufant és un espectacle dedicat als instruments de vent en el sentit més ampli del terme: qualsevol objecte es pot bufar i fer sonar gràcies al vent. Una ampolla es converteix en una trompeta, una regadora en un saxo i dos caragols de mar poden fer un duet melòdic. Un espectacle de Pep Gol i Pep Pasqual que fan de qualsevol so música.

Nadal a CaixaForum Barcelona
CaixaForum Barcelona
Av. de Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona

Preu
Magic Gospel: 6 € (50% de descompte clients de ”la Caixa”)
Tot Bufant: 6 € (50% de descompte clients de ”la Caixa”)

Venta d’entrades:
CaixaForum.com/Agenda / CosmoCaixa.com
Entrades també disponibles en horari d’atenció al públic

Servei d’Informació de l’Obra Social ”la Caixa”
Tel. 902 22 30 40
De dilluns a diumenge, de 9 a 20 h
www.obrasocial.lacaixa.es