Diumenge, 3 de març, L’Auditori celebra els seus 25 anys amb jornades de portes obertes i la visita de Joan Pera

Joan Pera

 

 

 

 

 

Sergio Marín i el seu monòleg Give me 4! dóna llum verda al cap de setmana commemoratiu

L’Auditori de Cornellà es prepara per viure un cap de setmana clau en la commemoració del seu 25è aniversari. Tota la programació de la nova temporada té com a fil conductor els 25 anys d’història del teatre però serà aquest diumenge, 3 de març, quan s’organitza una diada molt especial consistent en una jornada de portes obertes per conèixer els més profunds secrets de L’Auditori. Cal reservar entrada per participar-hi en la iniciativa que sorprendrà als assistents amb la participació d’actrius i artistes del món de l’espectacle. Un dels protagonistes de la jornada de portes obertes serà en Joan Pera, qui també protagonitzarà el mateix diumenge a les 19h l’obra ‘Alguns neixen estrellats’ amb localitats exhaurides des de fa ja algunes setmanes.

Joan Pera homenatja alguns dels còmics més emblemàtics dels darrers temps, una barreja explosivament hilarant que escenifica juntament amb David Olivares. Tots dos ens ofereixen un espectacle absolutament divertit que ens evoca alguns dels personatges més universals de la comèdia; Charlot, Mister Bean, Woody Allen, Frank Spencer, l’Inspector Closseau…

Però aquests dies també en la Sala2.cat de L’Auditori es prepara un altre espectacle molt especial, el monòleg de Sergio Marín amb el títol Give me 4!, un espectacle ple d’energia i comicitat on el públic podrà comprovar que l’humor i el dolor sempre van agafats de la mà. L’entrada anticipada té un preu de 10€ i inclou una consumició gratuïta a l’espai d’oci nocturn La Fragua de Cornellà.

PROPERS ESPECTACLES

L’Auditori&Teatre, espectacles en la sala gran:

 Escape Room, 17 de març a les 19h: amb Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.

Entrada anticipada:18€ Entrada en taquilla: 25€.

 Zetzània en concert, 6 d’abril a les 21h: Concert commemoratiu pels 25è aniversari del grup vocal. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 18€.

 ‘El Preu’ d’Arthur Miler, 7 d’abril a les 19h: amb Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.

 Frusques, 28 d’abril a les 19h: L’estranya història de quatre personatges entre roba de segona mà i restes de la societat de consum. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

 We Love Queen, 4 de maig a les 21h: extravagant litúrgia d’exaltació a la vida i obra de Queen. Entrada anticipada: 22€ Entrada en taquilla: 29€.

 Oskara, 5 de maig a les 19h: Dues mirades cap a la dansa entre l’arrel més popular i l`expressió avantguardista. Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.

 Paco Montalvo, 11 de maig a les 21h: concert en el marc del XXXVI Festival de Arte Falmenco de Catalunya. Entrada anticipada: 22€ Entrada en taquilla: 29€

.  L’Estrena, 17 i 18 de maig a les 21h: La revista dels impossibles a càrrec de la Cia. CorEnllà-Teatre. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 18€.

Sala2.cat, en petit format amb consumició gratuïta a La Fragua:

 Ja et trucarem! i Flores Secas, 22 de març a les 21h: Obres guanyadores del concurs de Microteatre. Entrada gratuïta reservant per telèfon de forma anticipada: 93 474 02 02.

 Mai t’oblidaré!, 5 d’abril a les 21h: Lectura dramatitzada a càrrec de la Cia. CorEnllà Teatre. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

 T de Microteatre, 3 de maig a les 21h: Muntatge de la Cia. MicroCornellàteatre. Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

Berenem a L’Auditori: espectacles en família amb berenar inclòs una hora abans

 ReciclART SCHOOL, 31 de març a les 18h: espectacle musical creat a partir d’objectes reciclats. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

 Adéu Peter Pan, 12 de maig a les 18h: Acte commemoratiu dels 25è aniversari de L’Auditori i compartit amb la programació de la Sala2.cat. Entrades gratuïtes reservantles de forma anticipada per telèfon en el 93 474 02 02.

 Molsa, 2 de juny a les 18h: La història d’un gos molt especial. Acte compartit amb la programació de la Sala2.cat. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

www.auditoricornella.com