Dona la benvinguda a la Primavera divertint-te en família a la Party Family Flower Power (17 de març)

El dissabte 17 de Març a les 17:00h a la Sala Luz de Gas de Barcelona

Dona la benvinguda a la Primavera divertint-te

en família a la Party Family Flower Power

 image002

Flower Power, eslògan utilitzat pels hippies a la fi dels 60 i principis dels 70, s’ha convertit en un símbol de pau i amor utilitzat fins avui i sinònim de bones vibracions quan es relaciona amb una festa. I encara que s’organitzen moltes festes Flower Power, la millor perquè tots els membres de la família gaudeixin i es diverteixin és sens dubte l’organitzada per Party Family.
La Party Family Flower Power se celebrarà el proper 17 de Març, a les 17:00h a la Sala Luz de Gas de Barcelona, per donar la benvinguda a la Primavera ballant la selecció de música de Dj Mom amb temes d’ara barrejats amb èxits dels 60’s i 70’s.
La festa durarà de 2 a 2:30h i es dividirà com sempre en dues parts:

 

1.       Començarà amb la WELCOME SESSIONen la qual música ambient donarà la benvinguda a les famílies mentre s’acomoden i descobreixen l’espai, així com les diferents activitats. A les Party Family està tothom convidat a anar disfressat, però si no ho fan podran tematitzar-se en aquesta part de la festa a la zona de disfresses i amb pintacares per fer-se una foto divertida al photocall. A més, en aquesta part hi haurà l’espectacle de màgia de Sabanni.

 

2.       I després d’escalfar motors, s’aixecarà el teló per donar pas a ‘Dj MOM’ i la seva ‘Dj SESSION per tota la família’. Aquest és el moment en el qual pares i fills s’uneixen a la pista per ballar els temes seleccionats per Dj Mom en un ambient distès. Els nens i nenes es deixen portar pel ritme juntament amb les seves mares i pares, que també ballen experimentant un nou concepte de sortir de marxa, relaxant-se i desconnectant de les tensions, l’enrenou i les rutines del dia a dia. Aquesta part porta a grans moments de connexió entre pares i fills i també entre les parelles. I com a tancament de festa es farà un sorteig.

 

L’objectiu de les PARTY FAMILY és que tant els petits com els grans s’ho passin bé junts. Per això, Dj Mom selecciona música d’adults però pensant que ha de ballar-la un públic encara més exigent: els nens.

A més, al ser mare, Dj Mom té pensat fins al més mínim detall perquè tots els membres de la família gaudeixin en un ambient còmode, conciliador i segur. Així que l’emblemàtica Sala Luz de Gas -una de les més prestigioses discoteques de Barcelona, a la qual la majoria de pares han anat alguna vegada a ballar – s’adapta per acollir a les famílies habilitant el guarda-robes per guardar els cotxets de nens, tancant la planta superior per a les mares lactants, afegint canviadors de bebès als banys i oferint uns boníssims mocktails (còctels sense alcohol) perquè els petits puguin brindar amb els grans.
PARTY FAMILY és una experiència d’oci completa per a tota la família que té la música com a fil conductor i on la felicitat, alegria, connexió familiar i seguretat estan garantides.

 

 

 

PARTY FAMILY         ENTRADES A LA VENTA A LUZDEGAS.COM

 

www.partyfamily.es                                                               Menors (més de 3 anys) – Anticipada 8€ | Taquilla 9€

Facebook : @partyfamilybcn                                              Adults – Anticipada 9€ | Taquilla 10€

Instagram: @party.family