Teatro

E.V.A del (30 de juny al 6 d’agost)Teatre Romea

  • 5e6b5e98-84d2-4a75-9741-29c4a277d218
  • T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb l’espectacle E.V.A. Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra. 
  • E.V.A. (Escala Visual Analògica del Dolor) és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre excompanyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. 
  • El muntatge es podrà veure del 30 de juny al 6 d’agost al Teatre Romea dintre de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona. Està dirigit per Julio Manrique, escrit per Marc Artigau, Cristina Genebat i el mateix Manrique, i interpretat per Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.
  • E.V.A. és una coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea amb el suport d’ICEC (Generalitat de Catalunya).
E.V.A. és una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.
Les integrants de T de Teatre, que enguany celebren vint-i-cinc anys de trajectòria, són les encarregades de compartir amb el públic els dolors diversos que pateixen aquestes dones. Des de la formació de la companyia, les T de Teatre han creat una desena d’espectacles com ara Petits contes misòginsHomes! i Criatures. Sempre disposades a ampliar i enriquir la seva mirada, han col·laborat amb directors com Javier Daulte (Com pot ser que t’estimi tant), Alfredo Sanzol (DelicadesAventura!), Pau Miró (Dones com jo) i Ciro Zorzoli (Premis i càstigs).

Ara es posen sota a les ordres de Julio Manrique en una peça coescrita pel director juntament amb Marc Artigau (UshuaïaT’estimem tantGrace) i amb l’actriu, traductora i dramaturga Cristina Genebat (Santa Nit). El repartiment està format per Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

L’espectacle es podrà veure del 30 de juny al 6 d’agost al Teatre Romea i s’emmarca dins la programacio del Grec 2017 Festival de Barcelona. És una coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea amb el suport d’ICEC (Generalitat de Catalunya).