EL 18 DE GENER TORNA ‘ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS’

 

EL 18 DE GENER TORNA

‘ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS’

CINQUENA TEMPORADA D´ÈXIT !

2e3ac2de-02ba-40a5-a4db-f449a9ba6353

 
JORDI DÍAZ S’HA CONVERTIT EN EL GURÚ PREFERIT DE LES PARELLES PERÒ TAMBÉ DE TOTS AQUELLS QUE VULGUIN GAUDIR D’UN ONE MAN SHOW INTEL·LIGENT I DIVERTIT  

 

Barcelona, gener del 2017. A partir del 18 de gener torna a la cartellera, després del descans nadalenc un èxit indiscutible del panorama teatral dels darrers anys: ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS que es podrà tornar a  veure a l’escenari de la Sala 2 del Teatre Club Capitol, on la temporada passada, que va acabar el passat 13 de novembre, va exhaurir les entrades a la majoria de funcions. JORDI DÍAZ, que s’ha esdevingut el gurú favorit de les parelles donant classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt més humor i complicitat amb el públic. Aquesta obra, basada en el llibre més venut de John Gray, està adaptada per Paco Mir (Tricicle) i està dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex). A partir del 18 de gener, les parelles ja no tenen excusa per no entendre’s.

JORDI DÍAZ assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal, és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel.
 
ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com el un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L’obra està basada en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.
  
Horaris:
A partir del 18 de gener
Teatre Club Capitol. Sala 2
De dimecres a divendres: 20h.
Dissabte:17:30 h. i a les 20 h.
Diumenge: 17:30h.
Durada: 90 min
Espectacle en català.

Entrades a la venda a www.grupbalana.com 

Entrades ja a la venda a www.grupbalana.es. Preus a partir de 19€