El 18 de novembre, a les 22.00, TV3 estrena “POLiAMOR

TV3 presenta “POLiAMOR”,
la primera ficció en directe per Instagram Live

image001

 

 

 

 

 

 

El 18 de novembre, a les 22.00, TV3 estrena “POLiAMOR”, una coproducció de Televisió de Catalunya i El Terrat, la primera ficció en directe per Instagram Live que divendres es presentarà a l’Hotel Yurbban Trafalgar, el marc on tindrà lloc cada capítol.

 

La Berta, de 30 anys, afronta el final d’una relació de tres amb el Pol. Tot i el canvi que això significa, ho afronta com una oportunitat per apropar-se a experiències noves i adonar-se que la vida sense el Pol no té per què ser pitjor. Però no serà fàcil.

 

Durant tres mesos i acompanyada dels “amics” espectadors, anirà parlant amb la gent que estima, amb la que odia, amb gent nova, amb gent inesperada… Coneixerà el punt de vista de la mare, el del seu millor amic o el de la germana petita. Recuperarà algun amor de joventut, s’il·lusionarà amb alguna noia, rebrà algun noi desconegut… fins i tot retornarà el Pol.

 

“POLiAMOR” és una comèdia que aborda les relacions humanes, les aspiracions emocionals i què ofereix la realitat. Una comèdia que per primera vegada comptarà amb la interacció de l’espectador, que fins i tot podrà decidir com s’ha d’acabar.

 

Amb la idea original, direcció i guió d’Àlex Mañas i Jordi Planas, formen part del repartiment d’aquest nou format Nausicaa Bonnín (Berta), Roi Sastre (Àlex), Ivan Massagué (Sergi), Marta Millà (Merche), Pep Ambròs (Pol) i Pau Ribó (Toni).