EL 6è TAST D’ESPECTACLES ARRIBA AMB MÉS DE 20 COMPANYIES DIFERENTS DISSABTE 18 DE NOVEMBRE

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE

 302196_340a-11e7-b5b7-0050569a455d_mac

EL 6è TAST D’ESPECTACLES ARRIBA AMB MÉS DE 20 COMPANYIES DIFERENTS

La gala de màgia i les píndoles de microteatre s’incorporen als espectacles de carrer com a oferta popular per a famílies

Fundació Xarxa ha hagut de triar entre més de 60 propostes les 10 finalistes que participaran en la jornada professional del Tast

10-ElvestitPOPdeL'Emperador

 La capital del Baix Llobregat tornarà a viure el teatre entre els seus carrers aquest novembre: espectacles, tallers, clowns, mags i famílies es retrobaran el dissabte 18 de novembre a Sant Feliu de Llobregat. Torna el Tast d’espectacles familiar de la Fundació Xarxa un any més.

La sisena edició del Tast segueix la dinàmica d’anys anteriors i combinarà activitats obertes al públic amb trobades professionals entre companyies i programadors, tot unit en una sola jornada: la FESTA DEL TAST.

La intenció professional d’aquesta jornada és donar a conèixer nous espectacles que realitzen les companyies, és per això que en acabar la temporada del Circuit de la Fundació Xarxa s’obre el període per presentar propostes artístiques.

De totes les propostes que es presenten, només 10 són les escollides per representar 10 minuts de l’obra i així donar una idea global de l’espectacle a tots els programadors que omplen la sala. L’edició d’enguany ha rebut 62 propostes de diferents companyies arreu del territori català, i les 10 seleccionades combinen companyies conegudes i històriques amb d’altres més novelles o no tan conegudes pel circuit Xarxa, i així ajudar a impulsar-les. La meitat de les propostes són d’estrena, combinant els diferents gèneres artístics.

Per intercanviar impressions i informació entre programadors i companyies, per primera vegada s’han incorporat dues sessions de converses breus en la programació professional del Tast.

La gala professional del Tast començarà a les 17:30h i serà un acte presentat per Ariadna Matas i Elsa Lluch de la companyia Tanaka Teatre. Una gala que també estarà oberta al públic que en vulgui gaudir.

UNA JORNADA PER VIURE EN FAMÍLIA

Però el Tast és molt més que feina, és una jornada per viure en família i gaudir dels espectacles. Després de dos anys organitzant activitats matinals obertes al públic sota el nom de ‘Festa de Tardor de la Fundació Xarxa’, aquestes activitats es veuran ampliades i distribuïdes durant tota la FESTA DEL TAST. Als espectacles de carrer de la Plaça de la Vila, se li sumarà per primera vegada una gala de màgia i una sessió de píndoles de microteatre.