CLAUDIA (22/11/17 al 10/12/17)Sala Petita TNC

CLAUDIA

 

tnc_claudia_200x236

Un testimoni real que ens parla en primera persona del desig de justícia i de la profunda comprensió del sentit de la vida.

La Claudia Victoria Poblete Hlaczik viu a Buenos Aires, treballa com a enginyera de sistemes i és aficionada a la ciència-ficció. La Claudia viu, aparentment, una vida «normal». Però, sota aquesta aparença, s’amaga un recorregut molt poc comú. Aquesta jove dona va ser educada en els valors de l’entorn militar i, amb 21 anys, va descobrir que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida inventada amb uns «pares» que, de fet, no eren els seus. El seu cas va marcar un punt d’inflexió a l’Argentina, ja que va suposar el principi del final de la impunitat dels comandaments militars.

L’experiència vital de la Claudia –comunicada per ella mateixa– és la matèria primera d’aquest nou documental escènic que presentem.

Ens interessa explorar les relacions entre allò individual i allò col·lectiu. Com s’interrelacionen les vides singulars i la història? De quina manera  l’experiència d’alguns té a veure amb nosaltres? Quin sentit tenen, al món actual, paraules com revoluciómemòria i educació?

 

Fitxa artística

Creació i interpretació
Claudia Victoria Poblete Hlaczick, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer
Direcció
Carles Fernández Giua
Amb
Carles Fernández Giua, Claudia Victoria Poblete Hlaczick, Eugenio Szwarcer