EL BON LLADRE (del 28 d´octubre al 22 de novembre) LA SECA – ESPAI BROSSA

LA SECA – ESPAI BROSSA
EL BON LLADRE

5fda7e59-ef27-4d74-957a-54f7d989e3ff

 

 

 

 

 

 

 

Text
Conor McPherson
Direcció
Xicu Masó
Interpretació
Josep Julien
Ajudant de direcció
Anna Maria Ricart

Producció
Iria Produccions

Producció executiva
Álvaro Ybot
del 28 d’octubre al 22 de novembre

«Una road-movie sobre els conceptes del bé i el mal»

SINOPSI
“Un sicari de tercera divisió es veu involucrat en una fugida a través de l’illa d’Irlanda que ens emocionarà com el millor thriller, ens farà riure com a la més fina comèdia i ens entendrirà com només és possible en els textos del Conor McPherson -qui conegui l’autor sabrà que volem dir-.

El món únic de McPherson esclata en aquesta peça amb particular fortuna. Usant els elements propis del gènere negre s’aconsegueix un viatge que per a l’espectador anirà molt més enllà d’un entreteniment, trascendint aquest concepte per a tenir una experiència sensorial i literària de primeríssim nivell. Potser el primer monòleg en que l’autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica, sinó mundial.

QUÈ HAN DIT…
“Josep Julien està magnífic. Julien transmet una mirada que implora que l’escoltin, amb tots els matisos -excel·lents els buits per recompondre la memòria- que la direcció de Xicu Masó ha sabut introduir-hi per captivar amb el compte d’un perdedor. » (Juan Carlos Olivares, Diari ARA).

«Josep Julien aconsegueix fer-nos riure, commoure i que el compadim. Sentiments tots de vegades oposats que ell ens desperta sense perdre en cap moment la sinceritat, ni la proximitat, amb una manera de parlar molt propera i comuna. La credibilitat del Julien és total.» (Toni Polo, ElDiario.es)

«Josep Julien, que porta el pes de la narració, ens regala una de les seves millors interpretacions de la seva carrera. Julien no només resulta totalment creïble, sinó que aconsegueix commoure, fer-nos riure i el més difícil: fer àgil el monòleg.» (Aida Pallarès, Núvol)

«Un excel·lent treball d’actor i un magnífic text configuren, El Bon Lladre, un molt recomanable espectacle de teatre de text… Josep Julien, en un dels seus millors treballs, ens fa somriure i arriba a commoure’ns… Xicu Masó treballa de manera exquisida els detalls, els matisos.» (Ferran Baile, Recomana.cat)

EL BON LLADRE a la sala Joan Brossa de La Seca – Espai Brossa el dimecres 28 d’octubre a les 21:00h., i estarà en cartell fins al 22 de novembre.

Horaris: dimecres a dissabte 21:00h. – diumenge 19:00h.
Preu: 18€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 70 minuts