LAURA PAUSINI ACTUARÀ EL 8 D’OCTUBRE AL PALAU SANT JORDI DE BARCELONA, DINS DE LA SEVA GIRA SIMILARES EUROPEAN TOUR 2016

LAURA PAUSINI ACTUARÀ EL 8 D’OCTUBRE AL PALAU SANT JORDI DE BARCELONA, DINS DE LA SEVA GIRA SIMILARES EUROPEAN TOUR 2016

CartelPAUSINI_111116

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entrades a la venda a partir del divendres 23 d’octubre a http://theproject.es, Ticketmaster i El Periodico

Tal i com va anunciar la mateixa artista fa uns dies al seu web i xarxes socials, Laura Pausini actuarà a Espanya el pròxim any dins la seva gira Similares European Tour 2016.

El concert a Barcelona serà el dissabte, 8 de octubre al Palau Sant Jordi.

La italiana estarà presentant els seus èxits de sempre i el seu actual àlbum Similares (Warner Music), que sortirà a la venda al novembre en italià i espanyol i que porta com a primer senzill el tema Lado derecho del corazón. La gira, que començarà a Madrid el dia 7, vindrà carregada d’un nou espectacle i es presentarà en els principals recintes de tota Europa.

Es tracta de l’ocasió perfecta per a gaudir de Laura Pausini en el seu millor moment i és que, després de la seva participació a «La Voz (Telecinco) i ara a «La Banda» (Univisión), la cantant segueix recollint èxits després del pas de els anys.

laurapausini.com
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

LAURA PAUSINI ACTUARÁ EL 8 DE OCTUBRE EN EL PALAU SANT JORDI DE BARCELONA, DENTRO DE SU GIRA SIMILARES EUROPEAN TOUR 2016

Entradas a la venta a partir del viernes 23 de octubre en theproject.es, Ticketmaster y El Periodico

Tal y como anunció la propia artista hace unos días en su web y redes sociales, Laura Pausini actuará en España el próximo año dentro de su gira Similares European Tour 2016.

El concierto en Barcelona será el sábado, 8 de octubre en el Palau Sant Jordi.

La italiana estará presentando sus éxitos de siempre y su actual álbum Similares (Warner Music), que saldrá a la venta en noviembre en italiano y español y que trae como primer sencillo el tema Lado derecho del corazón. La gira, que dará comienzo en Madrid el día 7, vendrá cargada de un nuevo espectáculo y se presentará en los principales recintos de toda Europa.

Se trata de la ocasión perfecta para disfrutar de Laura Pausini en su mejor momento y es que, tras su participación en “La Voz” (Telecinco) y ahora en “La Banda” (Univisión), la cantante sigue cosechando logros tras el paso de los años.

http://www.laurapausini.com