El Casal dels Infants i 63 restaurants presenten els resultats de la 9a Tapa Solidària

El  Casal dels Infants i representants de 63 restaurants catalans presenten el dijous 6 de febrer els resultats de la 9a edició de la Tapa Solidària a l’Espai Hofmann. Entre l’1 d’octubre de l’any passat i el 8 de gener, cada restaurant participant ha triat una tapa concreta de la seva carta per a la iniciativa i ha donat a l’associació 0,50 euros per cada unitat que se n’ha venut. 
 
Com en les edicions prèvies, els ingressos es destinaran al projecte  Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil que acompanya mares i infants menors de 3 anys en situació de vulnerabilitat. Els nens i nenes hi adquireixen els hàbits i coneixements bàsics per començar l’etapa escolar amb garanties d’èxit. Les mares, sovint dones nouvingudes, reforcen el seu vincle amb l’infant en el procés de criança, treballen competències, coneixen els recursos que els ofereix el barri i construeixen una xarxa de suport entre elles.  
 
Els fons també es destinaran al Casal Familiar, un servei que ofereix assessorament, suport integral, espais de relació i de participació comunitària a famílies desfavorides amb infants a càrrec. Tenint en compte els diferents serveis que es beneficiaran dels fons recaptats, doncs, els restaurants participants de la 9a Tapa Solidària contribuiran a fer possible l’acompanyament de més de 1.500 persones en situació de vulnerabilitat.