El cicle Gandules’16 – Gas Natural Fenosa compta amb el suport de la companyia energètica per cinquè any consecutiu, fruit del seu compromís social i culturalCada dimarts, dimecres i dijous, del 9 al 25 d’agost.

 

Cada dimarts, dimecres i dijous, del 9 al 25 d’agost

22 h – Pati de les Dones CCCB – Entrada lliure (Aforament limitat)

 image009

Aquest mes d’agost, el pecat s’instal·la al pati del CCCB. Programada per la crítica de cinema Desirée de Fez, la 15a edició del cicle de cinema a la fresca Gandules’16 – Gas Natural Fenosa està dedicada als set pecats capitals: la luxúria, la peresa, la gola, la ira, l’enveja, l’avarícia, la supèrbia… i a alguns altres.

Els temps convulsos actuals demanen una actualització de la llista original, i el cinema, com a filtre de l’ànim de cada època, ha convertit els pecadors en protagonistes i ha fet servir les seves debilitats com a motor de les històries. He pecat és una selecció de pel·lícules ideals per a l’estiu, l’estació de la temptació i les pulsions humanes per excel·lència.

El cicle Gandules’16 – Gas Natural Fenosa compta amb el suport de la companyia energètica per cinquè any consecutiu, fruit del seu compromís social i cultural.

I a més:

Africalisme al Pati de les Dones: Els divendres 12, 19 i 26 d’agost comptarem amb més projeccions a la fresca amb les nits africanes de cinema d’animació i música en directe, una activitat en el marc de l’exposició Making Africa. Amb projeccions de Moustapha Alassane, Jean-Michel Kibushi, Nisren Abasher, Shy the Sun, entre d’altres, i les actuacions de Nakany Kanté, Anita Zengeza i Mû-Mban.