El cicle Petit Romea engega nova temporada amb #AlesPerVolar (a partir del 27 de desembre)

El cicle Petit Romea engega nova temporada amb #AlesPerVolar

A partir del 27 de desembre

838d7a66-c3fe-40a6-bfff-011755724418
El pròxim 27 de desembre el Teatre Romea inaugura la temporada 2017-2018 del Petit Romea, un cicle d’espectacles dirigit al públic més menut que en la seva quarta edició referma el seu esperit compromès amb l’educació i la cultura dels infants de 0 a 14 anys.  Enguany, quatre espectacles formaran part del cicle organitzat pel Teatre Romea i Viu el Teatre, i s’exhibiran des de desembre del 2017 fins a març del 2018.
Sota l’eslògan “Ales per volar”, la nova temporada Petit Romea vol oferir a famílies i escoles recursos perquè els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg. La proposta Petit Romea és garantia de cultura de qualitat per a infants, i davant del teatre de qualitat tots fem aprenentatge!
ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES
Del 27 de desembre al 4 de gener
El musical de l’Alícia del segle XXI, a partir del conegut conte de Lewis Carroll però ambientat als nostres temps, que convida a gaudir, reflexionar i imaginar en família.
PINTAMÚSICA
Del 20 al 28 de gener
Un viatge sensorial, per escoltar, mirar i crear dirigit a nens de 0 a 4 anys i els seus acompanyants. Un espectacle interactiu protagonitzat amb la música i els colors.
EL PETIT DALÍ
Del 4 a l’11 de febrer
La història d’un petit geni nascut a Figueres que introdueix els més menuts en el fantàstic univers màgic i surrealista del pintor Salvador Dalí i els seus quadres.
CINEMÚSICA
Del 3 a l’11 de març
Un espectacle que combina interpretació, música en directe i projecció audiovisual. Un viatge apassionant per les escenes més emblemàtiques del cinema mut.