El concurs Maria Canals treu els pianos al carrer (del 28 de febrer al 8 de març) diversos espais de la ciutat

image20

El concurs Maria Canals treu els pianos al carrer

Diversos punts de la ciutat acolliran pianos a disposició d’artistes i aficionats

Com a escalfament de la celebració del Concurs de piano Maria Canals que se celebrarà a la ciutat entre el 5 i el 8 de març i portarà 82 joves pianistes de 22 països a competir pel premi, diverses iniciatives tractaran de donar visibilitat a músics i també a l’instrument protagonista de la mostra. S’ha proposat un concurs anomenat Tu hi toques? que proposa als participants que enregistrin un vídeo amb les seves actuacions al piano.

A més a més, els pianos tornaran a sortir al carrer a través de la iniciativa Pianos al carrer. Per començar, el 28 de febrer s’instal·laran quatre pianos al parc de la Ciutadella. Al llarg del matí s’organitzaran tallers d’iniciació i es programaran actuacions de pianistes professionals de la talla d’Alba Ventura, Ignasi Terraza, Albert Guinovart o Lluís Coloma.

La Ciutadella serà només el punt de partida d’una invasió de pianos que arribaran a parcs de 10 districtes de la ciutat, a més d’altres punts de la ciutat com la FNAC de plaça de Catalunya, el MACBA o el mateix passeig de Gràcia, on el dissabte 5 de març s’instal·laran 10 pianos de cua a disposició de tots els que s’hi vulguin apropar.

Pianos al carrer
Data: del 28 de febrer al 8 de març.
Preu: gratuït.
Espai: diversos espais de la ciutat.
Més informació al web del concurs Maria Canals.
http://mariacanals.org/ca/

 

Autor: Barcelona Cultura