El Condal s’omple de música, teatre i circ amb la primera edició del Variety (del 26 de maig al 31 de juliol)

 

El Condal s’omple de música, teatre i circ amb la primera edició del Variety

 

e699929d-4216-4372-94bf-95d5052decf3

 

  • Vuit espectacles d’humor, música en directe i circ, de la mà d’artistes i companyies punteres, conformen la programació d’estiu del Teatre Condal.

  • Del 26 de maig al 31 de juliol, Variety oferirà propostes culturals de qualitat per a tots els públics en un teatre engalanat per a l’ocasió.

 
El Teatre Condal presenta el Variety, una nova proposta pels mesos de maig a agost, que engloba vuit espectacles d’humor, música en directe i circ per a tots els públics. «Hem aconseguit programar petites joies teatrals que hem vist durant l’any, ens han entusiasmat, però era molt difícil portar-los en una temporada estable, així com d’altres projectes internacionals que fa temps que volíem tenir a Barcelona», ha apuntat Jordi González, Vicepresident d’Arts i Continguts de Grup Focus.

El Variety demostra l’afany del Teatre Condal per iniciar una relació estable amb creadors i artistes nacionals que puguin derivar en futurs projectes artístics, encetant una nova etapa en la programació del teatre, que es reorientarà a partir de la temporada vinent amb la producció d’una comèdia i dos musicals de mitjà format, tots tres projectes d’autoria catalana, així com d’altres espectacles de varietats.

Álex O’Dogherty, els saragossans B Vocal, el circ contemporani de l’Ateneu Popular de Nou Barris, Espai Dual, Guillem Albà & La Marabunta i la companyia de teatre gestual Yllana, que compleixen 25 anys a dalt dels escenaris, amenitzaran els vespres de maig a agost a una de les sales més emblemàtiques de l’avinguda del Paral·lel, que es transformarà en un envelat estival i reduirà l’aforament a 350 localitats per tal d’acostar els espectacles al públic.

 

PROGRAMACIÓ VARIETY 

 
Humor i música en directe es donen la mà en el darrer espectacle del polifacètic Alex O’Dogherty. Un xou que parla de la por a la soledat i a no trobar la parella ideal. Del 26 de maig al 5 de juny.
 
El grup de música a cappella b vocal celebra 20 anys dalt dels escenaris amb un muntatge que ha recollit un gran èxit internacional, que consta de 19 temes a cappella que inclouen clàssics universals i temes propis. Del 9 a l’11 de juny.
 
El circ contemporani familiar també té lloc al Variety. Cinc dones, artistes de circ, exhibeixen la seva destresa en tècniques clàssiques com el trapezi, l’acrobàcia o el clown. Dirigit per Guillem Albà i presentat al Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris. 
Del 17 al 19 de juny.
 
Tres personatges muts interactuen en gags i petites històries amb música en directe. Un divertidíssim i multipremiat xou d’Espai Dual que combina música, humor i teatre gestual, que salta al Condal després de fer una petita temporada al Llantiol. Del 28 al 30 de juny.
 
El xou del rockstar del clownGuillem Albà, sumat a la música de La Marabunta convertirà el Teatre Condal en una festa. És un muntatge visual i multilingüe amb música en directe que ha fet una extensa gira per tot l’estat espanyol. Del 8 al 10 de juliol.
 
La prestigiosa companyia Yllana ofereix una dosi elevada d’humor negre, absurd i mordaç mostrant la història de quatre temibles convictes que arriben al corredor de la mort per ser executats.666 és el seu espectacle més antic i internacional.  Del 15 al 17 de juliol.
 
Yllana ofereix una acurada banda sonora i una impecable posada en escena en aquesta obra absurda, corrupta i viciosa sobre el salvatge i irreverent món de les altes finances. Del 20 al 24 de juliol.
 
Ara Malikian Yllana presenten un concert de música clàssica divertit i elegant que combina humor gestual, ritme, salts i ball, i fomenta la participació de l’espectador. Del 27 al 31 de juliol.