El Cor Vivaldi recupera el Te Deum 2014 d’Albert Guinovart per tancar una nova temporada (26 de juny)

El Cor Vivaldi recupera el Te Deum 2014 d’Albert Guinovart per tancar una nova temporada

 Cor Vivaldi_Axa

 

 

 

 

 

El Cor Vivaldi tanca a l’Auditori AXA el proper diumenge 26 de juny a les 18 hores amb el Concert d’estiu una nova temporada plena d’èxits.

En aquesta ocasió, el Cor Vivaldi estarà molt ben acompanyat ja que rebrà la visita de dos cors convidats, Copenhaguen Girls Choir, dirigits per Anne Marie Granau i el Piedmont East Bay Children’s Choir d’Estats Units, dirigits per Robert Geary . Per primera vegada dins el seu cicle, el Cor Vivaldi compartirà escenari amb dos cors més. Aquests dos cor participaran de manera individual i també conjuntament amb el Cor Vivaldi al llarg de la primera part. S’interpretaran obres de: Shaw, Thompson, Elberdin, Dong, Turkka, Lauridsen, Fauré, Debussy, Nielsen, Mäntyjärvi, Schubert i Holst.

A la segona part, els tres cor participaran en una obra molt especial, el Te Deum 2014 d’Albert Guinovart, compost expressament en motiu del 25è aniversari del Cor Vivaldi i en la qual es podrà veure a l’entorn de cent cantaires junts a l’escenari. Obra per doble cor de veus blanques, piano, orgue i percussió, i que el mateix Guinovart qualifica d’una de les seves obres predilectes, és ideal per a una execució conjunta dels tres cors que tindran l’honor d’ésser acompanyats pel propi compositor al piano.

 

A més de Guinovart, els altres músics que acompanyaran als tres cors seran David Malet a l’orgue i Ramon Torramilans a la percussió. Òscar Boada, director titular del Cor Vivaldi, serà l’encarregat de dirigir aquesta magnífica obra.

 

 

Data: diumenge, 26 de juny a les 18.00 h

Lloc: Auditori Axa de l’Illa Diagonal (Av. Diagonal, 547)

Preu de l’entrada: 12 € i 15 € (entrades a 8 € pels seguidors del Cor Vivaldi)

Venda d’entrades:

https://www.4tickets.es/CorVivaldi/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CV11&id_origen=corvivaldi01