El Correbarri 2015 obre inscripcions (4 d´octubre)

El Correbarri 2015 obre inscripcions

Preparats, llestos, ja!

correbarri-4-1024x576

 

 

 

 

 

 

El proper 4 d’octubre, els carrers de Barcelona tornaran a vestir-se de colors per acollir l’emblemàtic Correbarri, una cursa de 10 quilòmetres que enfronta els 10 districtes de Barcelona en un duel per establir quin és el més ràpid de la ciutat. En la seva quarta edició, el Correbarri ha aconseguit fer-se un lloc destacat en el calendari de curses de la ciutat amb una proposta molt singular que ha captivat als runners i és una de les curses de 10 quilòmetres amb màxima puntuació de la Lliga Challenge BCN10K.

 

A partir de dimarts 23 de juny, ja podran fer-se les inscripcions online a la pàgina web de la cursa www.correbarri.com El preu de la inscripció és de 13 euros amb xip propi i 15 amb xip de lloguer.

 

Des que va començar el Correbarri al 2012, el districte de Sant Martí s’ha imposat en totes tres edicions. Ni l’Eixample, ni Sants-Montjuïc, segon i tercer classificats, han estat capaços de prendre-li el primer lloc en el podi. Caldrà esperar a la cursa d’enguany per veure si algun districte pot acabar amb l’hegemonia dels de Sant Martí. El recorregut d’aquesta quarta edició mantindrà el seu esperit i promet una cursa ràpida i planera. Amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, davant el Club Natació Atlètic Barceloneta, el Correbarri transcorrerà pels carrers de Ciutat Vella i pel Port de Barcelona.

 

 

Cursa jove amb creixement continuat

Amb una reducció de preu respecte a l’any passat, introduint millores en el circuit, oferint més novetats i activacions a la fira, i amb la voluntat de seguir essent referent en la bona organització de curses populars, la quarta edició del Correbarri té l’objectiu de superar el nombre de participants de la passada edició.

 

Tot i viure en un món globalitzat, el Correbarri ens confirma que el sentiment de pertinença a un barri és un símbol d’identitat que encara està a l’alça, com a mínim entre els barcelonins. Aquesta és una de les claus de l’èxit del Correbarri. L’assignació de colors diferenciats per a cada districte no ha fet més que potenciar aquest sentiment de grup, d’equip.

 

La samarreta del Correbarri ha esdevingut una icona i la seva presentació desperta gran expectació entre els seus seguidors. Per a descobrir el disseny de la samarreta d’aquest any i conèixer el nom dels padrins del Correbarri 2015 caldrà esperar encara al mes de setembre. Aquestes són les dues sorpreses que els organitzadors no desvetllen fins el dia que es fa la presentació oficial de la cursa a la seu del patrocinador principal, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

 

 

El Correbarri és una cursa organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport del Port de Barcelona.

 

Pàgina web: www.correbarri.com

Facebook: www.facebook.com/correbarri

Twitter: @correbarri

Instagram: @correbarri
Mail: info@correbarri.com