Juan Luis Guerra , Todo tiene su hora tour (diumenge, 19 de juliol) Palau Sant Jordi

Juan Luis Guerra
Todo tiene su hora tour

Palau Sant Jordi

Diumenge, 19 de juliol de 2015

JuanLuisGuerra-300x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juan Luis Guerra, un dels artistes internacionals més reconeguts i premiats del àmbit musical trona al nostre país aquest estiu per a interpretar tots els seus grans èxits i els nous temes de la seva més recent producció “Todo tiene su hora”.

“Todo tiene su hora”, el 12è àlbum d’estudi de Juan Luis Guerra, ha generat altes vendes a tot Llatino-amèrica, Estats Units i Espanya, on ja ha obtingut el Disc d’Or.

Al llarg dels seus 30 anys de trajectòria artística, ha venut més de 20 milions de discos a tot el mundo, ha sigut guardonat amb els premis més importants de la industria, entre ells: 18 Latin Grammy, 2 Grammy nord-americans, 2 premis Billboard a la música llatina, “Galardón a la Excelencia en Premios Lo Nuestro” i el premi “Persona del Año” per l’academia llatina de gravació (LARAS).

El seu extens repertori d’ èxits l’han mantingut a las primeres posicions de les llistes de popularitat a nivell internacional gràcies a grans temes com “Ojalá que llueva café”, “La bilirrubina”, “Visa para un sueño”, “A pedir de mano”, “Bachata Rosa”, “Como abeja al panal”, “Bachata en Fukuoka” i el més recent “Tus besos”, entre d’altres.

La seva riquesa musical, poesia i fusió de ritmes com la bachata, el merengue, la salsa, el bolero, el son o el rock & roll, han convertit a Juan Luis Guerra en una llegenda vivent i un dels artistes més admirats a Amèrica Llatina, Estats Units, Europa i Asia.

Preus

Premium Golden Ticket Numerada: 190€

Front Stage general pista: 100€

Entrades numerades: 55€, 45€ i 25€

Entrada general pista: 40€

El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

Compra d’entrades

Per Internet: El Corte Inglés i Ticketmaster

Per telèfon: 902 400 222 i 902 150 025

Centres de El Corte Inglés, Hipercor, FNAC i Viajes Carrefour

IMPORTANT: Els menors de 16 anys tindràn accés si van acompanyats d’un dels progenitors o bé del tutor legal.

Organitza: Jet Entertaiment

Web oficial: http://www.jetentertainment.es