El curs «Misteris d’Egipte», novament al Museu Egipci de Barcelona (7, 14, 21 i 28 d´octubre)

 211830_8bac-11e6-91e5-0050569a455d_Egipt
 
 
 
 
 

«Misteris d’Egipte», curs introductori a la cultura egípcia adreçat a un públic adult, neix de la fascinació i l’interès que desperta tot el que envolta la civilització faraònica. La Dra. Irene Cordón i Solà-Sagalés, doctora en Història Antiga per la UAB i especialista en l’antic Egipte, impartirà aquest curs per tal d’explorar els enigmes que envolten el país del Nil.
 
El curs es distribueix en quatre blocs temàtics, que coincideixen amb les quatre sessions de durada (d’hora i mitja cadascuna). En primer lloc, s’estudiarà a fons l’Era de les Piràmides, contextualitzant l’origen i l’evolució arquitectònica de la construcció funerària més emblemàtica de les llegades pels antics egipcis. Seguidament, es coneixerà la història del desxiframent de l’escriptura jeroglífica, fent especial incís en les fonts literàries egípcies. A la tercera sessió, es desvetllaran els misteris que hi ha darrera de les tècniques del procés de momificació. Per últim, l’alumnat s’endinsarà en el fascinant episodi del descobriment de la tomba de Tutankhamon i els seus principals protagonistes.

Les persones interessades que vulguin inscriure’s al curs Misteris d’Egipte, ho poden fer a través del web del Museu Egipci de Barcelona i gaudiran d’un 10% de descompte: www.museuegipci.com

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Museu Egipci de Barcelona
València, 284  08007 Barcelona
Tel. (34) 93 488 01 88
www.museuegipci.com