LA SOPRANO MARIA KATZARAVA ESTRELLA DEL LIFE VICTORIA 2016 (del 4 de novembre al 21 de desembre)

 

LA SOPRANO MARIA KATZARAVA ESTRELLA DEL LIFE VICTORIA 2016

 

Tast de Lied, maridatge de música i gastronomia, novetat del festival

 

La Pedrera se suma als espais del Festival

 

web1OK2 

 

 

 

La soprano mexicana d’origen georgià Maria Katzarava, un concert que homenatja Federico García Lorca (commemoratiu del 30è Aniversari de Catalunya Música) i  la música inspirada per Shakespeare i Cervantes són, entre d’altres, algunes  propostes destacades del LIFE VICTORIA 2016.

 

La programació del Festival, impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles, s’ha fet pública aquest migdia. Presenta sis concerts als escenaris de Sant Pau Recinte Modernista, a l’Auditori de La Pedrera i a l’Aula Magna de l’ESMUC. 

 

La quarta edició del Festival té com a novetat Tast de Lied, sèrie de concerts a càrrec de joves promeses, combinats amb degustació gastronòmica, a l’auditori de Jorquera Pianos (preu 5 euros).  

 

Les sopranos Carmen Solís i Elena de la Merced, les mezzosopranos Rocío Tamez i Carol García i els barítons José Antonio López i Joan Martín-Royo compartiran cartell amb el pianistes Pierre Réach, Rubén Fernández-Aguirre i Francisco Poyato, a més de Iain Burside. El reconegut  pianista britànic —assidu al Festival— també farà masterclasses per a duos (amb beques per a tres duos de joves artistes). Aquesta activitat és dins del l’àmbit LIFE Akademie que presenta, a més, trobades amb especialistes i amb artistes com Teresa Berganza. D’altra banda, LIFE New Generation Program és la secció dels joves intèrprets de qualitat que actuen de teloners abans dels concerts.

 

El Festival també s’adhereix a l’Any Granados amb el concert de presentació de la integral de l’obra vocal del compositor.

 

El concert de clausura amb Maria Katzarava està patrocinat pel Consolat de Mèxic a Barcelona. El programa és un homenatge a Salvador Moreno (1916-1999). El compositor mexicà, molt vinculat a Catalunya, va tenir una gran amistat amb Victoria de los Ángeles,  una de les intèrprets més destacades de la seva obra.

 

Dels 5 concerts de l’any passat es passa a 6 aquest any, a preus més populars que l’anterior edició (20, 25 i 30 euros). A més d’un nou abonament que inclou tots els recitals i activitats per només 120 euros.

LIFE VICTORIA 2016 —festival dedicat al Lied que homenatja la soprano barcelonina Victòria dels Àngels— se celebrarà a Barcelona del 4 de novembre al 21 de desembre.

 

Les entrades són a la venda a : www.lifevictoria.com