ActividadesActualidadLiteratura

El dilluns 4 de desembre, a les 19 hores, Zadie Smith conversarà amb l’escriptor Jordi Puntí.

El dilluns 4 de desembre, a les 19 hores, Zadie Smith conversarà amb l’escriptor Jordi Puntí. Les Converses a la Pedrera, que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera en col·laboració amb Arcàdia, van més enllà d’un diàleg sobre les obres que han fet cèlebres les personalitats convidades i han esdevingut tot un referent en el panorama cultural de Barcelona.

zadie-smith-slide-NRAT-master1050

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coincidint amb la seva participació a Converses a La Pedrera l’escriptora britànica també farà la presentació del seu nou llibre Tiempos de Swing (Salamandra). En aquesta cinquena novel·la Finalista del National Book Critics Circle Award i inclosa en la llista de bestsellers del New York Times-, Zadie Smith torna a exhibir les seves dots per radiografiar el present amb sorprenents dosi de lucidesa, humor i sensibilitat.

descarga

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobre les Converses a La Pedrera 2017

Aquesta tardor, la Fundació Catalunya La Pedrera ha realitzat una nova edició Converses a La Pedrera, un programa que ja ha realitzat trenta sessions de converses amb personalitats de primer ordre del món de la cultura, la ciència, la política i l’economia, entre d’altres disciplines, amb la finalitat de donar a conèixer aquestes figures i la seva obra, de convidar-los a reflexionar en veu alta sobre l’actualitat social i política, i a explicar com veuen el futur des del seu àmbit professional.

 

La idea de les converses és crear un espai de diàleg en el qual es vagi més enllà de l’obra i els treballs pels quals es coneixen aquestes personalitats: volem aprendre a veure i analitzar la contemporaneïtat a través de la mirada i el discurs dels convidats. La diversitat de disciplines i els múltiples punts de vista han de fer de les Converses a La Pedrera un mosaic d’opinions que ens permetin crear una opinió més ben fonamentada del món en què vivim.