TUS OJOS, MIS MANOS. MARTINA MATENCIO I ALBA RIBAS dissabte 2 de desembre, 19.00h. Malpaso Librería

TUS OJOS, MIS MANOS. MARTINA MATENCIO I ALBA RIBAS
Dissabte 2 de desembre, 19.00h.
Malpaso Librería

 

10e6931f-2a5a-47d3-883b-51a0c43ca273

 

Martina Matencio i Alba Ribas presenten el seu primer llibre, Tus ojos, mis manos, editat per Stendhal Books
El proper dissabte 2 de desembre tindrà lloc a Malpaso Librería la presentació de Tus ojos, mis manos, el primer llibre de la fotògrafa Martina Matencio i l’actriu i poeta Alba Ribas, editat per Stendhal Books. La presentació comptarà també amb l’assistència dels seus editors, Álvaro Garcia i Elisabet Parés.

Una reflexió sobre la intimitat, l’amor i el desamor, on les dues disciplines s’entrellacen i s’enriqueixen mútuament en aquest llibre d’una delicadesa esgarrifosa.

ALBA RIBAS

Va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona, ​​a més d’interpretació a l’Escola Eòlia i l’escola Youkali, i també dansa clàssica a l’escola Àrea amb Mariana Giustina. El seu salt a la interpretació va ser en 2008 co-protagonitzant la pel·lícula de Christian Molina Diari d’una ninfómana, des d’aleshores la seva carrera se centra entre el cinema, la televisió i el teatre.

La poesia sempre l’ha acompanyat al llarg de la seva vida, llegint i escrivint. És ara quan decideix donar-li sortida costat a l’univers visual de Martina Matencio.

MARTINA MATENCIO

Fotògrafa resident a Barcelona, ​​les seves instantànies reflecteixen la delicadesa del cos femení, la llum, les ombres i la fragilitat. El treball de la Martina s’ha convertit en tot un fenomen viral a les xarxes socials. Tant en el seu treball comercial com en els seus projectes personals, l’ús natural de la llum i la poètica de les seves composicions destil·len una sensibilitat que l’ha portat a definir un estil propi i reconeixible.

Al costat de l’Alba Ribas l’uneix una amistat d’anys i la complicitat que implica haver estat fotògrafa i model en diverses ocasions.

STENDHAL BOOKS

Stendhal Books neix el 2013 a Barcelona, fruit de llargues sobretaules i converses sobre el que els hi agradava del món editorial a Elisabet Parés i Álvaro García.

Neix d’una il·lusió per les coses ben fetes i del intent de supervivència d’una pràctica, la de fer llibres. En un sector ofegat entre la pirateria, el desinterès, la impressió de baix cost per Internet i els encàrrecs massius de baixa qualitat en països asiàtics; en un panorama on tant autors com editors busquen el seu lloc, Stendhal Books creu en el llibre objecte, en l’olor de la tinta, en les proves d’impressió, en trobar com fer les coses, per fer-les bé. Creuen que l’única manera de fer coses que sobrevisquin al pas del temps, és fer-les de manera que ens sentim orgullosos de signar-les.

Imatge Jordi Gual
TUS OJOS, MIS MANOS, MARTINA MATENCIO Y ALBA RIBAS
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, EDITAT PER STENDHAL BOOKS

Dissabte 2 de desembre, 19h
Malpaso Librería
Entrada gratuïta

Esdeveniment de Facebook.