EL FENOMEN CONFESSIONS TORNA A BARCELONA! Club Capitol (a partir del 22 d´abril)

EL FENOMEN CONFESSIONS TORNA A BARCELONA!

Confesiones_250_High

 

 

 

 

 

 

 

Quan tens 10 anys, et porten al llit i t’expliquen un conte. Quan en tens 20, t’expliquen un conte i et porten al llit.

I quan pases la barrera dels 30 ja dius ‘deixa’t de contes i porta’m al llit’

Per fi arriben a Barcelona els mon legs que han fet riure a milers de dones arreu del món!

Més de 4.000 funcions a Mèxic, més de 100.000 espectadors a Brasil, més de tres anys en cartell a Argentina…
Ha fet temporades a Colombia, Venezuela, Panamà, Uruguay, EEUU, entre d’altres.

Confessions de dones de 30’ és una comèdia on tres actrius ens parlen dels problemes femenins més comuns un cop superada la barrera dels 30 anys, quan inevitablement comences a sentir aquella angoixant pressió social de saber que tot ha de ser ara o mai; has de triomfar ara o mai, has de tenir un fill ara o mai, has d’aconseguir un home ara, o ara!

He rigut, he rigut i he rigut. És el que el public diu desprès d’haver vist l’obra.
ANYS D’ÈXIT!
UNA TERÀPIA A BASE DE RIURES

Original de
Domingos Oliveira
Adaptació
Edu Pericas/Meritxell Huertas/
Monica Pérez/Yolanda Ramos
Direcció
Edu Pericas
Amb
Meritxell Huertas, Annabel Totusaus i Ota Vallès

CONFESSIONS DE DONES DE 30

Sempre he cregut que les converses entre dones són molt més divertides que les converses entre homes. Quan les dones parlen en confidència entre elles són més desinhibides, més mordaces, més picants, més rialleres. I no és el què, és el com parlen les coses, el que fa que siguin més hilarants.

La Meri, l’Ota i l’Annabel ja fa temps que es coneixen, que són amigues. Havien treballat plegades, una amb l’altra, per mai fins ara les tres juntes. I en tenien ganes. I es nota. La complicitat que tenen entre elles és absoluta, i juntes es tornen encara més c miques del que són per separat. És un trio tan explosiu que calia portar-lo a un escenari.

Aquestes confessions ofereixen l’oportunitat de colar-se a una conversa íntima entre tres actrius, amb tant talent humorístic, que saben compenetrar-se a la perfecció per aconseguir que on no et fa riure una, et fa riure l’altra.
Edu Pericas

FITXA ARTÍSTICA

Original de
Domingos Oliveira
Adaptació
Edu Pericas/Meritxell Huertas/
Mónica Pérez/Yolanda Ramos
Direcció
Edu Pericas

Actrius
Meritxell Huertas
Annabel Totusaus
Ota Vallès

Vestuari
Ana Pardo
Il·luminació
Carles Borràs
Imatge de cartell
Frankie de Leonardis
Fotografia
Daniel Escalé
Producció
ANEXA
Agraïments
3xtr3

UNA LLARGA TRAJECTÒRIA

El primer muntatge de Confessions de Dones de 30 amb Maitê Proença, Dedina Bernadelli, Clarice Niskier i Priscilla Rozenbaum, es va estrenar al 1992, a Rio de Janeiro. La sinceritat es el punt fort del text escrit a partir de la col·laboració de les quatre actrius del elenc original.

«El resultat és teatre de testimoni, que jo no vaig inventar per si vaig aplicar. Els textos apareixien en converses, encara que les actrius no eren escriptores, posaven sobre paper les seves experiències més intimes i jo les reescrivia donant-los una forma teatral», conta Domingos de Oliveira.
Al llarg de la seva traject ria,ja han vist la peça prop de mig milió de persones a São Paulo, Rio de Janeiro, Amèrica Llatina: Argentina, Uruguai, Veneçuela, Panamà, Mèxic, EEUU, Espanya i Portugal.
La producció espanyola protagonitzada per Anabel Alonso, María Pujalte i Cati Solivellas va fer una llarga temporada a Madrid l’any 2003 així com dos anys de gira arreu d’Espanya.
La versió que presentem ara es va estrenar a Barcelona al maig de 2012 i porta des de les hores dues temporades d’èxit a Madrid i una gira pel territori espanyol amb més de 800 representacions.

EL PUBLIC OPINA

“Aquesta obra és súper divertida si vols passar una bona estona plena de riures i situacions de la vida quotidiana comptades amb una espurna de bon humor.”
“Definitivament no se la perdin. Si volen riure sense parar tenen que veure aquesta obra perquè els injectarà una recarrega d’energia.“

“He anat cinc vegades a veure-la i malgrat aix , sempre surto satisfeta i divertida, m’encanta quan una s’identifica en algunes situacions, juntament amb el fet de que també té un missatge en cada situació, és excel·lent. no te la deixis perdre”

«Les dones s’identifiquen completament siguin menors , majors de 30 i mes les de 30 , com a home molt divertida . Increïble tot el que pensen ….jajajaja”

«Increïble, riure després de riure, entretinguda, atrevida, sensual, completament divertida.»
«Haig d’acceptar que vaig acudir, pràcticament arrossegat per una amiga, esperant trobar-me amb una comèdia de tall apegalós i frustració, no obstant aix va ser grata la meva sorpresa en confessar que vaig riure tota la funció, per que si bé parlen sobre la problemàtica de les dones, en forma col·lateral es parla inherentment dels homes, abordada amb un meravellós toc c mic, sense deixar de ser una critica social»

DOMINGOS OLIVEIRA

Possiblement sigui l’únic artista brasiler amb nombrosa obra rellevant a les tres àrees: Teatre, Cinema i Televisió. En els casi 50 anys de professió, ha escrit 22 peces, ha dirigit 55, ha publicat dos llibres, ha realitzat sis traduccions, ha dirigit 14 llargmetratges i ha participat en quasi 50 telefilms, com guionista o director. El seu nom està vinculat directament -com autor, director o actor- a més de 130 títols.

EDU PERICAS

Llicenciat en enginyeria industrial, ha estat durant cinc anys el Gerent del Grup Tr3s per 3 (Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa), gestionant el Teatre Vict ria i Poliorama de Barcelona.
Com a Productor Executiu ha muntat, entre d’altres, l’obra teatral El Llibertí , d’Eric- Emmanuel Schmitt, sota la direcció escènica de Joan Lluís Bozzo, el Musical de Mortadelo y Filemón, de Ricard Reguant, o Forever Young , dirigida pel Tricicle.
Com a Director d’Escena ha dirigit l’espectacle M’agrada molt el que fas , de Carol Greep, estrenada al Club Capitol, el musical Timbals a la Nit, estrenada al Sant Andreu Teatre, Qué asco de amor , de Yolanda García Serrano i Hora 25 , de David Benioff, entre d’altres.
Ha treballat com a guionista d’humor a RAC1. És el responsable de l’adaptació teatral de l’obra Hora 25, i ha escrit diverses obres de teatre com són PAR3 , Timbals a la Nit o Aullidos , així com l’obra de teatre familiar Història d´u n pallasso : Charlie Rive l , estrenada al Teatre Poliorama.
Actualment ha obtingut un notable èxit amb la seva darrera obra, Tuppersex , escrita i dirigida per ell.

MERITXELL HUERTAS

La Meritxell es llicenciada en Filologia catalana, ha estudiat interpretació a l’escola de Nacy Tuñon.
En teatre ha actuat darrerament a Pel davant i pel darrera , ha estat integrant durant 10 anys a la companyia La Cubana com a actriu i ajudant de direcció, on ha participat en els espectacles:
Cómeme el Coco Negro , Mama Quiero Ser Famoso , Una Nit d’Òpera i Equipatge al 2000 .
També ha format part de la companyia de Mag Lari com a creadora i “partener” en diferents espectacles de màgia.
A televisió ha participat als programes
El Club del Chiste , Saturday Night Live i a les sèries La Tira , Aida i Me lo Dijo Pérez .
En Cinema ha treballat a Que se Mueran los Feos . I la ràdio ha interpretat varis personatges al programa Versió Càmping de Rac1.

ANNABEL TOTUSAUS

L’Annabel ha estudiat interpretació a l’Institut del Teatre, postgrau en pedagogia teatral, tècnica Meisner amb Javier Galitó, voice craft amb Viv Manning i cant.
A televisió ha participat en series com Lolita Cabaret, kmm ,Sagrada Família, Pelotas, El cor de la ciutat, 25 anys de Cubana.
En cinema ha treballat en Biutiful, Mejor que nunca , Barcelone ta.com i El fotògraf.
En teatre ha participat en espectacles de Dagoll Dagom com Nit de Sant Joan , Aloma i Boscos endins; amb La Cubana en Campanadas de boda i Homenaje al Paralelo. També en Las criadas de Jean Genet, direcció de Nuria Inglada.

OTA VALLÈS

La Ota es llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i ha estudiat dramatúrgia i de interpretació.
En teatre ha actuat darrerament a Un disgust danès de Jumon Erra, ha estat integrant durant 10 anys a la companyia La Cubana com a actriu, on ha participat en els espectacles: Cómeme el Coco Negro , Mama Quiero Ser Famoso , Una Nit d’Òpera i Equipatge al 2000 . També ha participat a El vol d’Ícar de Raymond Queneua.
A televisió ha participat a les sèries Sagrada Familia ,El cor de la ciutat i en programes
com Saturday night live.