ActividadesActualidad

EL FESTIVAL DE CULTURA RAVAL(S) CELEBRA EL SEU 15È ANIVERSARI del 9 al 12 de novembre

EL FESTIVAL DE CULTURA RAVAL(S) CELEBRA EL SEU 15È ANIVERSARI

ravals

 

 

 

 

 

El Festival Raval(s), que s’ha consolidat com una de les principals manifestacions culturals del barri, celebrarà la seva 15a edició entre el 9 i el 12 de novembre sota el lema “un festival lliure de sexisme”. Les dones i la diversitat de gènereseran, per segon any consecutiu, les protagonistes del Festival, a través d’una àmplia programació que inclourà, entre d’altres, tallers orientats a l’alumnat dels centres d’ensenyament, centres oberts i casals del barri, concerts de diversos estils musicals, activitats familiars, danses i exhibicions de cultura popular, concerts de les corals del barri i de les escoles, un cercavila popular i un homenatge a les dones grans del Raval.

La Rambla del Raval, la Plaça Joan Amades i la Plaça dels Àngels seran alguns dels escenaris de l’edició d’aquest any, en la qual també es programarà teatre, exposicions, xerrades, jornades i itineraris històrics i culturals. Tot, vist des d’una aproximació a la mirada feminista i apostant per la diversitat de gènere. A finals d’octubre podreu consultar la programació completa en aquesta mateixa web.

Com a novetat d’enguany, Raval(s) donarà el seu tret de sortida un dia abans, el dijous dia 9, amb una festa conjunta en la qual es celebrarà el 15è aniversari del Festival i de la Fundació Tot Raval.

L’edició d’enguany comptarà amb nous participants com el Punt d’Informació i Atenció a les Dones de Ciutat Vella, Desgenerant el Raval, DONADANZA, The Paella Club i Itinerant Photography, entre d’altres. Aquests es sumaran a les més de 140 entitats, col·lectius, associacions, comerciants i centres educatius del barri que en van formar part en l’anterior edició.

El Festival significa la culminació d’un procés de creació comunitari on entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat s’uneixen per compartir, treballar i mostrar la gran diversitat i riquesa del Raval.

Podeu descarregar el programa en el document adjunt o consultar-lo en el següent enllaç: https://issuu.com/cultura.tot.raval/docs/programa_ravals_17