El festival DE FLOR EN FLOR converteix el Poble Espanyol en una gran festa de la primavera Del 13 al 17 d’abril

 

El festival DE FLOR EN FLOR converteix 
el Poble Espanyol en una gran festa de la primavera 
per Setmana Santa

 

image023  

·                   Divuit decoracions florals, exposicions de diversos tipus de plantes, tallers per a tota la família i música en directe vertebren la programació d’aquest festival dedicat a les plantes i els jardins, únic a Barcelona

 

·                   De flor en flor afronta la seva segona edició amb l’objectiu de consolidar-se com a proposta de lleure durant la Setmana Santa a la ciutat, amb propostes per a totes les edats

 

 

Barcelona, març de 2017 – Flors, plantes, colors i olors seran els protagonistes de la segona edició de De flor en flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona. Del 13 al 17 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, el Poble Espanyol de Barcelona vol celebrar amb barcelonins i visitants aquestagran festa de la primavera.

Després de la bona acollida de l’edició de l’any passat, l’emblemàtic recinte de Montjuïc torna a celebrar aquest certamen, i n’amplia el contingut. Així, De flor en flor esdevé una destacada proposta de lleure per a tota la família durant les vacances de Setmana Santa, a Barcelona.

Una llarga llista de propostes per a nens i adults

Durant els cinc dies de festival, els assistents podran gaudir de 17 decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran el Jardí Botànic i l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una exposició de rosesgentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, una mostra de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya relacionada amb el món floral, un concurs de pintura ràpida per a nens i adults i música en directe.

La programació inclourà una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais, les sorprenents tilàndsies, les kokedames i els bulbs seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, els més petits es podran iniciar en l’art de cultivar un hort urbà i hi els assistents tindran l’oportunitat d’introduir-se en l’art floral.

Un projecte integrador, sostenible i solidari

Com en la seva primera edició, De flor en flor compta enguany amb la col·laboració de la fundacióASPACE, entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961 per un grup de pares que té com a objectiu atendre les persones afectades de paràlisi cerebral amb un model assistencial innovador i multidisciplinari en el tractament i la rehabilitació. Des de la seva participació a la primera edició del festival, ASPACE ha estat treballant de manera continuada al Poble cultivant plantes. Per aquesta segona edició, un grup de persones amb paràlisi cerebral elaboraran juntament amb el Jardí Botànic una de les decoracions que s’exposaran.

 

Aquesta segona edició comptarà també amb el suport de l’Escola Viver Castell de Sant Foix, una escola d’educació especial que s’encarregarà de crear una de les decoracions florals que s’exposaran al Poble Espanyol durant el festival.

 

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com