Música

EL FESTIVAL DE PERALADA PRESENTA UNA CAMPANYA AL VOLTANT DE L’UNIVERS DE L’ÒPERA OTELLO

EL FESTIVAL DE PERALADA PRESENTA UNA CAMPANYA AL VOLTANT DE L’UNIVERS DE L’ÒPERA OTELLO

El Festival Castell de Peralada inicia una campanya a les xarxes socials on els personatges d’Arrigo Boito surten del llibret per convertir-se en personatges 2.0.

7559_Slider_1250x704

 

 

 

 

 

 

L’Otello que el Festival de Peralada estrena el proper 1 d’agost començarà a prendre vida aquest juliol mitjançant una experiència singular: convertir els protagonistes de l’òpera en veus reals que es comuniquen amb les eines i plataformes habituals del segle XXI.

 

Demà, dijous 2 de juliol, i durant tot aquest mes, Otello, Desdemona i Iago sortiran del llibret de Boito i el drama de Shakespeare per compartir la seva experiència amb l’àmplia comunitat que s’aplega a les xarxes socials. Els tres tindran a Twitter el seu propi perfil (@OtelloPeralada, @DesdemPeralada, @IagoPeralada) i mitjançant el hashtag #OtelloPeralada explicaran qui són i què els passa. Un viatge a la tragèdia que acabarà el mateix dia de l’estrena. Tres perfils que a més tindran el rostre de persones del carrer. Cares que es podran veure en dotze càpsules de vídeo que viatjaran per Youtube i Facebook.

 

 

El testimoniatge de la atemporalitat de les emocions escrites per Shakespeare i traduïdes en música per Verdi. Una manera de mostrar la “normalitat” de les històries que emocionen en una òpera del segle XIX, una experiència per acostar el gènere a la vivència de qualsevol persona, fins i tot les que puguin creure que l’òpera no parla d’allò que els passa cada dia.

Si vols conèixer i participar de la iniciativa els trobaràs a:
Twitter: @OtelloPeralada @DesdemonPeralada @IagoPeralada #OtelloPeralada @FIMCPeralada
Facebook: https://www.facebook.com/festivalcastellperalada
Web: http://www.festivalperalada.com/