ActividadesActualidad

El festival del joc arriba a la Fabra i Coats entre el 17 i el 26 de novembre

El festival del joc arriba a la Fabra i Coats entre el 17 i el 26 de novembre.

 

dau1-760x428

La sisena edició del Dau Barcelona torna amb una àmplia programació d’activitats per gaudir tot jugant. Hi haurà un espai per als jocs de taula, amb una àrea pròpia per al joc infantil, un complet programa d’activitats de jocs populars i tradicionals, així com jocs de simulació històrica, de rol i de miniatures. A més, s’hi celebraran activitats adreçades als jugadors especialitzats i als autors de jocs, entre altres iniciatives.

El dia 17, el festival Dau obrirà les portes amb un misteri, Dauville, un joc d’escapada de grans dimensions per entrar amb bon peu al festival. Els participants hauran d’intentar recuperar objectes personals dels antics habitants d’aquest antic poble. L’endemà, el club Alpha Ares guiarà els visitants pel Dau Històric per acostar-los als jocs de simulació històrica o wargames, amb tornejos, demostracions, conferències, exhibicions, tallers i concursos. Altres iniciatives destacades són el Dau Digital, amb les novetats introduïdes a poc a poc per l’era digital en el joc clàssic, i el Dau Sènior, amb jocs per a la gent gran.

El cap de setmana del 25 i 26 de novembre serà el moment de la gran festa, del Gran Dau. Durant els dos dies, el recinte fabril de Fabra i Coats s’omplirà amb tota mena de jocs i es farà l’activitat Ens han robat el dau!, un joc de recerca a càrrec de Tot Jugant. A la plaça de Can Fabra es podrà jugar als jocs més tradicionals durant el cap de setmana, i dissabte al vespre, el Sant Andreu Teatre acollirà, per primer cop, la Gala dels Premis Dau.

Per a més informació, consulteu el web de Dau Barcelona.

HORARIS

Dies Hores Preus Observacions
Tots els dies de 09:00h a 20:00h Entrada Gratuïta. Cal inscripció en
algunes activitats