EL FESTIVAL GREC DE BARCELONA CELEBRA EL SEU 40 ANIVERSARI, I TORNA AQUEST ESTIU AMB UNA PROGRAMACIÓ DE VERITABLE LUXE.

 GREC_BCN_16_111642

EL FESTIVAL GREC DE BARCELONA CELEBRA EL SEU 40 ANIVERSARI, I TORNA AQUEST ESTIU AMB UNA PROGRAMACIÓ DE VERITABLE LUXE.

En l’apartat musical, TheProject presenta un total de 6 concerts, repartits entre l’amfiteatre Grec i la sala BARTS amb propostes per tots els gustos.

AMFITEATRE GREC

L’espectacular espai de Montjuïc serà testimoni del debut a Barcelona del britànic Benjamin Clementine el 12 de juliol. L’artista, sovint comparat amb referents del calibre de Nina Simone i Rufus Wainwright, presentarà At least for now (2015), el seu primer i aclamat disc. En canvi, la gran Estrella Morente necessita poques presentacions a aquestes alçades de la funció: és una de les veus més reconegudes del flamenc i tindrà una nova ocasió per demostrar-ho el 10 de juliol. A Jorge Drexler tampoc li cal gaire protocol: simplement és un dels cantautors més destacats dels últims temps, guanyador –entre altres premis- de 2 Grammy i 1 Oscar i vell conegut de Barcelona. L’uruguaià actuarà a l’amfiteatre Grec el 13 de juliol.

GREC AL BARTS

D’altra banda, la sala del Paral·lel acollirà tres propostes molt interessants. La sevillana Lole Montoya, la veu dels inoblidables Lole & Manuel, actuarà el 8 de juliol per estrenar Recuerdos. La música de ayer y hoy, acompanyada d’un elenc flamenc de luxe que inclourà, entre altres, els mestres de la guitarra Juan Habichuela i Juan José Suárez Paquete. El geni de les 6 cordes Steve Vai, considerat un dels millor guitarristes de la història, torna a BARTS el 21 de juliol dins del Passion and Warfare 25 Anniversary Tour, que celebra la seva obra cabdal. Per últim, els nord-americans St. Paul & The Broken Bones, una de les últimes sensacions de l’escena soul, descarregaran el seu arsenal de groove i rhythm’n’blues el 28 de juliol.

Entrades ja a la venda a heproject.es

______________________________

 

 

EL FESTIVAL GREC DE BARCELONA CELEBRA SU 40 ANIVERSARIO, Y VUELVE ESTE VERANO CON UNA PROGRAMACIÓN DE VERDADERO LUJO.

En el apartado musical, TheProject presenta un total de 6 conciertos, repartidos entre el Amfiteatre Grec y la sala BARTS con propuestas para todos los gustos.

AMFITEATRE GREC

El espectacular espacio de Montjuïc será testigo del debut en Barcelona del británico Benjamin Clementine el 12 de julio. El artista, a menudo comparado con referentes del calibre de Nina Simone y Rufus Wainwright, presentará At least for now (2015), su primer y aclamado disco. En cambio, la gran Estrella Morente necesita pocas presentaciones a estas alturas de la función: es una de las voces más reconocidas del flamenco y tendrá una nueva ocasión para demostrarlo el 10 de julio. A Jorge Drexler tampoco necesita mucho protocolo: simplemente es uno de los cantautores más destacados de los últimos tiempos, ganador -entre otros premios- de 2 Grammy y 1 Oscar y viejo conocido de Barcelona. El uruguayo actuará en el Amfiteatre Grec el 13 de julio.

GREC EN BARTS

Por otra parte, la sala del Paralelo acogerá tres propuestas muy interesantes. La sevillana Lole Montoya, la voz de los inolvidables Lole & Manuel, actuará el 8 de julio para estrenar Recuerdos. La música de ayer y hoy, acompañada de un elenco flamenco de lujo que incluirá, entre otros, los maestros de la guitarra Juan Habichuela y Juan José Suárez Paquete. El genio de las 6 cuerdas Steve Vai, considerado uno de los mejor guitarristas de la historia, vuelve a BARTS el 21 de julio dentro del Passion and Warfare 25 Anniversary Tour, que celebra su obra capital. Por último, los estadounidenses St. Paul & The Broken Bones, una de las últimas sensaciones de la escena soul, descargarán su arsenal de groove y rhythm’n’blues el 28 de julio.

Entrades ya a la venta en theproject.es