Teatro

UNA VISITA ESPACIAL (del 30 d’Abril al 15 de Maig) Teatre Jove Regina

Un viatge espacialPROGRAMACIÓ FAMILIAR 15-16
Del 30 d’Abril al 15 de Maig
Dissabtes i diumenges a les 17:30 h. Preu: 10,80 €

Cia. CAP
UNA VISITA ESPACIAL
Autors i direcció artística
Vicente Gómez i Oriol Burés
Composició i direcció musical:
Berta Peñalver
Actors: Laura Morales, Albert Bolea, Víctor Gómez, Berta Peñalver, Oriol Burés

ARGUMENT
La història comença poca estona abans que comenci l’obra de teatre “Hansel i Gretel”, que la classe de la Paula i el Martí han anat a veure al Jove Teatre Regina de Barcelona. Els dos nens es disposen a anar cap als seus seients quan, de sobte, una nau espacial aterra al mig de l’escenari.
Els dos nens coneixen els divertits personatges que tripulen la nau. I comparteixen amb ells les diferències entre el seu planeta i el nostre, explicant- los com són els racons de la ciutat de Barcelona. Els extraterrestres tenen problemes amb la seva nau per poder tornar al seu planeta . Demanaran ajuda a en Martí i la Paula, així com als nens que han assistit al teatre, per arreglar la nau….Ho aconseguiran?

L’ESPECTACLE
El extraterrestres es personifiquen en “muppets”.Aquests màgics actors han estat construïts per professionals del “show” Los Lunnis , amb tots els caràcters que els personatges requereixen. La interacció entre ells i els dos protagonistes dóna relleu a un món de diferències . L’ amistat , el respecte, la curiositat, les ganes per conèixer coses noves s’instal·len entre els protagonistes.
En algunes ocasions es demana l’ajuda del públic, cantant i col·laborant a engegar la nau, que funciona amb vibracions sonores.
Una visita espacial centra la seva història i la seva acció al voltant de la ciutat de Barcelona. El Martí i la Paula són els encarregats d’explicar als extraterrestres els seus indrets, com el Parc Güell, el Zoo de Barcelona, la Pedrera, La sagrada Família, el Passeig de Gràcia, les Rambles de les Flors……