El GAUDÍ presenta SUGAR, el musical de Broadway basat en la comèdia “CON FALDAS Y A LO LOCO” A partir del 18 de desembre, amb Ivan Labanda, Beàlia Guerra i Xavi Duch

banner-gaudi-Sugar

A partir del 18 de desembre, amb Ivan Labanda, Beàlia Guerra i Xavi Duch

El GAUDÍ presenta SUGAR, el musical de Broadway basat en la comèdia “CON FALDAS Y A LO LOCO”

Us informem que el proper 18 de desembre, tindrà lloc al TEATRE GAUDÍ (c/. Sant Antoni Maria Claret, 120, Barcelona) l’estrena de l’espectacle SUGAR, Ningú no és perfecte, la versió catalana del musical de Broadway basat en la mítica pel·lícula de 1959 “CON FALDAS Y A LO LOCO” (Some like it hot).

Considerada una de les millors comèdies de la història del cinema, el film protagonitzat per Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon va estrenar-se com a musical a Broadway l’any 1972 amb el títol de “SUGAR”, amb el guió original de Billy Wilder i IAL Diamond, i música swing composada per Jule Styne.

Després de més de 500 funcions a Broadway i moltes representacions arreu del món, ara s’estrena, per primera vegada a Espanya, aquesta nova producció dirigida per Pau Doz que compta amb 20 intèrprets damunt l’escenari entre actors (7), ballarins (8) i músics en directe (5).

SUGAR, que es representarà al Teatre Gaudí durant 7 úniques setmanes, fins el 31 de gener, compta amb un repartiment encapçalat per Ivan Labanda (Polònia el Musical; T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré; Crackòvia…), Beàlia Guerra (Chicago, Fama, Grease, The Black Rider…) i Xavi Duch (El Petit Princep; Los Miserables; Monty Python’s Spamalot; The Wild Party…). Traduït i adaptat per Roser Batalla, la coreografia corre a càrrec de Laura Olivella i la direcció musical és obra de Bernat Hernández.

L’obra està ambientada a Chicago, a ple hivern de l’any 1929, on dos músics presencien una disputa entre mafiosos i es veuen obligats a fugir de la ciutat. L’única opció que tenen és convertir-se en la Josephine i la Daphne, i viatjar cap a Miami amb una orquestra formada exclusivament per dones.

Segons el director, SUGAR té tots els ingredients per convertir-se en un èxit a la cartellera barcelonina aquests Nadals: “un guió esplèndid, uns temes musicals meravellosos, unes coreografies espectaculars i el referent de ‘Con faldas y a lo loco’, tot un clàssic del cinema d’humor”.