El Grec s’estrena amb una gran festa oberta a tothom (30 de juny)

El Grec arrenca amb el nou espectacle dels Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona, els ritmes energètics dels Oques Grasses i algunes sorpreses més

Obeses i la Banda Municipal de Barcelona

obeses-3d

 

 

Data
30/06
Espai
Plaça de Margarida Xirgu
Horari
20.30 h
Preu
Entrada lliure

Obeses 3D

Si alguna cosa caracteritza Obeses és el seu atreviment en la composició musical, el seu sentit de l’humor, la seva capacitat per crear lletres sorprenents i, especialment, unes ganes d’experimentar que els han portat del gypsy jazz al heavy metal i de la sardana a una peça buffa de Rossini, passant per la rumba, electrónica, popfunk…. A la plaça de Margarida Xirgu interpreten el seu nou disc, Monstres i princeses, amb la complicitat d’una formació simfònica que es caracteritza per la seva mirada àmplia al món de la música. El rigor amb què la Banda Municipal de Barcelona interpreta el seu repertori no li ha impedit emprendre tota mena de col·laboracions amb els artistes més heterogenis. Sens dubte un dels grans esdeveniments de la temporada musical.

El Grec arrenca amb el nou espectacle dels Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona, els ritmes energètics dels Oques Grasses i algunes sorpreses més.

Oques Grasses

Living in the Hol·les
La festa continua amb els Oques Grasses, que van ser el Grup Revelació per votació popular en els premis Enderrock de 2014 i que ara estan immersos en la gira Living in the Hol·les. La formació es caracteritza per un so optimista i energètic que es combina amb unes lletres de pes i profunditat. Els Oques Grasses van llançar el 2014 el segon disc, Digue-n’hi com vulguis, i ja tenen una legió d’addictes al seu so festiu i alegre. Combinen el reggae i el pop en molts temes (ells diuen que fan… cançons amb ales!), tot i que també exploren amb èxit altres sonoritats.

Obeses

Veu i guitarra
Arnau Tordera
Bateria
Maiol Montané
Veu i teclat
Arnau Burdó
Baix i cors
Jaume Coll i Mariné

Cor

Andrea Jerónimo, Judit Muñoz, Anna Solans, Helena Isabel Ressurreição, Adrià Martínez, Irene Recolons, Joan Mas, Albert Santasusagna, Oriol Elias, Adrián Bernal, Joan Climent, Gerard Farreras.
Producció executiva
IMÉS Management
Banda Municipal de Barcelona
Direcció
Henrie Adams

Oques grasses

Veu i guitarra
Josep Montero
Bateria
Arnau Altimir
Teclat
Joan Borràs
Baix
Guillem Realp
Trombó
Miquel Biarnés
Trompeta
Miquel Rojo

Saxo

Josep Valldeneu
Producció executiva

F ourni Produccions Sonores