EL GUITAR BCN 2016 COMPLETA LA SEVA PROGRAMACIÓ AMB GRANS NOMS ZAKK WYLDE, LISA FISCHER I ANDRÉS CALAMARO S’AFEGEIXEN A CARTELL

Capturadepantalla2016-02-25alas18_00_53_180110
EL GUITAR BCN 2016 COMPLETA LA SEVA PROGRAMACIÓ AMB GRANS NOMS

ZAKK WYLDE, LISA FISCHER I ANDRÉS CALAMARO S’AFEGEIXEN A CARTELL

LUDOVICO EINAUDI EXHAUREIX LES ENTRADES I TORNARÀ PER ACOMIADAR EL FESTIVAL EL 18 DE JULIOL

L’edició 2016 del Guitar BCN afegeix 4 nous concerts al cartell, per a completar una de les millors programacions de la seva història.

L’aclamat guitarrista Zakk Wylde, un dels màxims referents mundials en el terreny del hard rock (Ozzy Osbourmne, Black Label Society…), presentarà el seu segon àlbum en solitari a BARTS el 14 de juny.

A més, la vocalista Lisa Fischer, ben coneguda per la seva inestimable aportació soul a les gires de The Rolling Stones (i la seva aparició al oscaritzat documental 20 feet from stardom) arribarà a la sala del Paral·lel el 18 de maig.

D’altra banda, l’inimitable Andrés Calamaro debutarà al Palau de la Música Catalana el 7 de juny. L’argentí presentarà un especialíssim format de piano i veu per estrenar Romaphonic Sessions, el seu nou volum de Grabaciones Encontradas, que inclou un repertori de luxe amb temes propis i clàssics de Gardel i Piazzola, entre d’altres.

Finalment, després de l’impressionant acollida del seu concert al Gran Teatre del Liceu (entrades exhaurides amb setmanes d’antelació), el pianista i compositor Ludovico Einaudi tornarà a Barcelona al capdavant del seu sextet per protagonitzar el concert de cloenda del festival el 18 de juliol a l’Auditori del Fòrum.

Entrades demà divendres a la venda a theproject.es
_________________________________________________

EL GUITAR BCN 2016 COMPLETA SU PROGRAMACIÓN CON GRANDES NOMBRES

ZAKK WYLDE, LISA FISCHER Y ANDRÉS CALAMARO SE AÑADEN AL CARTEL

LUDOVICO EINAUDI AGOTA LAS ENTRADAS Y VOLVERÁ PARA DESPEDIR EL FESTIVAL EL 18 DE JULIO

La edición 2016 del Guitar BCN añade 4 nuevos conciertos al cartel, para completar una de las mejores programaciones de su historia.

El aclamado guitarrista Zakk Wylde, uno de los máximos referentes mundiales en el terreno del hard rock (Ozzy Osbourmne, Black Label Society…), presentará su segundo álbum en solitario en BARTS el 14 de junio.

Además, la vocalista Lisa Fischer, bien conocida por su inestimable aportación soul en las giras de The Rolling Stones (y su aparición en el oscarizado documental 20 feet from stardom) llegará a la sala del Paral·lel el 18 de mayo.

Por otro lado, el inimitable Andrés Calamaro debutará en el Palau de la Música Catalana el 7 de junio. El argentino presentará un especialísimo formato de piano y voz para estrenar Romaphonic Sessions, su nuevo volumen de Grabaciones Encontradas, que incluye un repertorio de lujo con temas propios y clásicos de Gardel y Piazzola, entre otros.

Finalmente, tras la impresionante acogida de su concierto en el Gran Teatre del Liceu (entradas agotadas con semanas de antelación), el pianista y compositor Ludovico Einaudi volverá a Barcelona al frente de su sexteto para protagonizar el concierto de clausura del festival el 18 de julio en el Auditori del Fòrum.

Entradas mañana a la venta en theproject.es