Seal i Diana Krall primers noms confirmats del Festival Castell de Peralada (23 i 30 de juliol)

Seal i Diana Krall primers noms confirmats del Festival Castell de Peralada.

ff0035720d3e217fff4ef4844455c020_DianaKrall_OK_230_max ff0035720d3e217fff4ef4844455c020_Seal_OK_230_max

 

 

 

 

 

 

Les balades del cantautor britànic Seal i la gran dama del jazz internacional Diana Krall protagonitzaran dues de les nits de la 30ª edició del Festival Castell de Peralada.

Únics concerts a Catalunya el 23 i 30 de juliol a l’Auditori del Parc del Castell.

Seal presenta el 23 de juliol a a les 22h a l’Auditori Parc del Castell el seu darrer àlbum 7, un treball que el reuneix amb el seu antic col·laborador, el productor Trevor Horn. Des del començament de la seva carrera, s’ha centrat en la recerca creativa expressant l’experiència complerta de l’amor, a través de la cançó. Ara, arriba al Festival de Peralada, per primera vegada, amb un treball discogràfic en el que captura meravellosament diferents dinàmiques de l’amor com la ira, l’acceptació, l’alegria, la tristor o la imprudència, diverses formes d’emocions que desemboquen en sentiments i les coses boges que fa fer l’amor i que van directes al cor. Aquest és el primer àlbum que el cantant britànic publica des que es va divorciar de la model Heidi Klum, l’any 2005. Les cançons de 7 parlen de com se sent una persona quan ha viscut una història d’amor que ha fracassat deixant un gran buit i d’una persona ferida que ha deixat quelcom molt important enrere.
Aquest cantautor, amb una veu inimitable, compta en el seu palmarès amb quatre premis Grammy i tres premis Brit Awards, a més de nombrosos reconeixements. Des del començament de la seva carrera, ha venut a tot el món més de 30 milions de discos. Entre els seus grans èxits destaca la cançó Kiss from a Rose, banda sonora de la pel·lícula Batman Forever.

El 30 de juliol a les 22h a l’Auditori Parc del Castell Diana Krall oferirà un concert per presentar el seu darrer treball discogràfic Wallflower (Universal), dins de la gira que està fent arreu del món. Krall ja va actuar al Festival de Peralada el 2008 i ara torna per celebrar el 30 Aniversari del Festival.
Serà un concert en el qual el públic de l’Auditori del Parc del Castell de Peralada, tindrà la oportunitat de gaudir d’una de les vocalistes més destacades del jazz actual.
Parlar de Diana Krall és parlar d’una de les artistes que més ha contribuït al jazz dels nostres temps, apropant el millor del gènere al gran públic. Guanyadora de cinc premis GRAMMY i vuit premis JUNO, Diana presentava el passat mes de febrer el seu nou àlbum, Wallflower, produït per David Foster. Una vegada més, trobem una Diana Krall que va més enllà de la interpretació de cadascuna de les seves noves cançons. En aquest concert presenta grans temes del pop de tots els temps, des de clàssics dels anys 60 fins a cançons actuals, i fins i tot un tema inèdit de Paul McCartney If I Take You Home Tonight, tots ells interpretats amb l’elegància indiscutible que només una gran artista sap oferir.

Wallflower World Tour, nom que rep la seva gira mundial, vindrà carregada de clàssics del pop com California Dreamin de The Mamas and the Papas, Desperado d’Eagles o el Wallflower de Bob Dylan, entre molts altres. La seva admiració per Elton John queda també demostrada en aquest nou treball, on no faltarà Sorry Seems to Be The Hardest Word, un tema que forma part de la seva vida, des que essent una adolescent va escoltar per primer cop l’àlbum Blue Moves.
En el seu retorn a Peralada, la veu i piano de la canadenca Diana Krall estaran acompanyats a l’escenari per Anthony Wilson (guitarra), Robert Hurst (baix) i Karriem Riggins (bateria).

Seal i Diana Krall es sumen al cartell de la 30 edició del Festival Castell de Peralada, que el passat mes de gener ja va presentar el seu nou projecte operístic: Turandot de Puccini, amb direcció d’escena a càrrec de Mario Gas i que es podrà veure les nits del 6 i 8 d’agost a l’Auditori Parc del Castell.

Les entrades es posen avui a la venda a partir de les 16h a : www.festivalperalada.com