El Guitar BCN reivindica el poder de la paraula i la cançó d’autor ( a partir del 31 de gener)

El Guitar BCN reivindica el poder de la paraula i la cançó d’autor

 

2NotaPremsaGuitar19.155933

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fito Páez inaugurarà un festival que compleix 30 edicions

L’edició 2019 del festival Guitar Bcn ja escalfa motors, i ho fa presentant un primer bloc d’artistes confirmats amb querència pels versos inspirats i la sensibilitat acústica. Els denominats cantautors escriuen i interpreten les seves cançons amb uns paràmetres estètics ben determinats per donar lloc a tot un gènere que, lluny de perdre força amb el pas del temps, reviu a cada temporada amb nous talents i propostes realment inspirades dels clàssics de sempre.

“En un moment en que les músiques més massives basen la seva  importància en els ritmes calents i contagiosos, volem reivindicar el valor de la paraula i del relat en les cançons» comenta Joan Roselló, director de TheProject, empresa organitzadora del Guitar BCN.

Fito Páez inaugurarà el festival el 31 de gener a L’Auditori. El carismàtic compositor, cantant, pianista i guitarrista argentí torna per fi  9 anys després de la seva última visita i presentarà La ciudad liberada en format de piano i veu.

El retorn d’un altre mestre, Pedro Guerra, tindrà lloc el 15 de febrer al Palau de la Música Catalana. El canari celebrarà amb un concert especial els 25 anys de l’històric Golosinas, el seu primer àlbum, una col.lecció de cançons imprescindibles que van conquerir al públic gràcies a la seva mixtura de profunditat i frescor.

Les composicions de Javier Ávarez tornaran a escoltar-se després de 10 anys de silenci el 14 de març a Luz de Gas. El madrileny arriba al Guitar Bcn amb el seu desè disc sota el braç i un bon grapat de clàssics que han creat devoció entre els amants de la poesia musicada.

Casi nada está en su sitio es el títol del nou disc del gran Victor Manuel. El Palau de la Música Catalana rebrà un emocionant espectacle el 4 d’abril, amb nous temes i, sobre tot, records inesborrables plens d’emoció.

Tancant aquest primer bloc de confirmacions, El Niño de la Hipoteca actuarà a la sala Apolo l’11 d’abril. L’artista català torna al marc del festival convertit en tot un fenòmen de la cançó d’autor.

Entrades demà a la venda a guitarbcn.com

*****************************************************************************

El Guitar BCN reivindica el poder de la palabra y la canción de autor

Fito Páez inaugurará un festival que cumple 30 ediciones

La edición 2019 del festival Guitar Bcn ya calienta motores, y lo hace presentando un primer bloque de artistas confirmados con querencia por los versos inspirados y la sensibilidad acústica. Los denominados cantautores escriben e interpretan sus canciones con unos parámetros estéticos bien determinados para dar lugar a todo un género que, lejos de perder fuerza con el paso del tiempo, revive cada temporada con nuevos talentos y propuestas realmente inspiradas de los clásicos de siempre.

«En un momento en que las músicas más masivas basan su importancia en los ritmos calientes y contagiosos, queremos reivindicar el valor de la palabra y del relato en las canciones» comenta Joan Roselló, director de TheProject, empresa organizadora del Guitar BCN.

Fito Páez inaugurará el festival el 31 de enero en L’Auditori. El carismático compositor, cantante, pianista y guitarrista argentino vuelve por fin 9 años después de su última visita y presentará La ciudad liberada en formato de piano y voz.

El retorno de otro maestro, Pedro Guerra, tendrá lugar el 15 de febrero en el Palau de la Música Catalana. El canario celebrará con un concierto especial los 25 años del histórico Golosinas, su primer álbum, una colección de canciones imprescindibles que conquistaron al público gracias a su mixtura de profundidad y frescura.

Las composiciones de Javier Ávarez volverán a escucharse tras 10 años de silencio el 14 de marzo en Luz de Gas. El madrileño llega al Guitar Bcn con su décimo disco bajo el brazo y un buen puñado de clásicos que han creado devoción entre los amantes de la poesía musicada.

Casi nada está en su sitio es el título del nuevo disco del granVíctor Manuel. El Palau de la Música recibirá un emocionante espectáculo el 4 de abril, con nuevos temas y, sobre todo, recuerdos imborrables llenos de emoción.

Cerrando este primer bloque de confirmaciones, El Niño de la Hipoteca actuará en la sala Apolo el 11 de abril. El artista catalán vuelve al marco del festival convertido en todo un fenómeno de la canción de autor.

Entradas mañana a la venta en guitarbcn.com