El Mercat de les Flors comenca la temporadaamb dos espectacles: Closer, de Thomas Noone Dance, i Trigger of Happiness, amb i sobre joves ( del 4 al 7 d´octubre)

 

image003

 

  • Dijous 4 d’octubre obrim temporada amb Closer, la nova creació de THOMAS NOONE DANCE, coproduïda pel Mercat i en què el coreògraf fa una incursió dins del món del circ que incorpora a la seva dansa física i energètica. La dansa de Closer consta d’elaborades estructures de composició, acrobàcies, virtuosismes i molta fiscalitat. Del 4 al 7 d’octubre a la sala MAC.

 

  • Divendres 5 presentem l’espectacle participatiu Trigger of Happiness, en el qual 12 joves de Barcelona ens parlen de les seves pors, inquietuds, desitjos i emocions damunt l’escenari, en una peça que s’està veient arreu d’Europa i que és a càrrec dels portuguesos Ana Borralho i João Galante (els mateixos que van presentar la peça participativa amb més de 100 persones d’arreu de la ciutat Atlas al Mercat dins del festival SÂLMON< d’enguany). Del 5 al 7 d’octubre a la sala OM

 

 

 

Empezamos temporada en el Mercat de les Flors con dos espectáculos: Closer, de Thomas Noone Dance, y Trigger of Happiness, con y sobre jóvenes

 

  • Jueves 4 de octubre abrimos temporada con Closer, la nueva creación de THOMAS NOONE DANCE, coproducida por el Mercat y en la que el coreógrafo hace una incursión dentro del mundo del circo que incorpora a su danza física y energética. La danza de Closerconsta de elaboradas estructuras de composición, acrobacias, virtuosismos y mucha fiscalidad. Del 4 al 7 de octubre en la sala MAC.

 

  • Divendres 5 presentem l’espectacle participatiu Trigger of Happiness, en el qual 12 joves de Barcelona ens parlen de les seves pors, inquietuds, desitjos i emocions damunt l’escenari, en una peça que s’està veient arreu d’Europa i que és a càrrec dels portuguesos Ana Borralho i João Galante (els mateixos que van presentar la peça participativa amb més de 100 persones d’arreu de la ciutat Atlas al Mercat dins del festival SÂLMON< d’enguany). Del 5 al 7 de octubre en la sala OM.