El Nadal del Museu Nacional (19 i 20 de desembre)

carrussel_web_nadal-catEl Nadal del Museu Nacional

El cap de setmana del 19 i 20 de desembre, el museu organitza activitats per a tots els públics i convida els visitants del museu a una tarda de circ i a un concert del cor infantil de l’Orfeó Català.

El dissabte 19, a les 17 h, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel oferirà un espectable fresc i entusiasta a la Sala Oval del Museu Nacional. Hi haurà números col·lectius i individuals de pal xinès, acrobàcies i malabars a càrrec dels alumnes de segon any i especialitat d’aquesta escola.

El diumenge, a les 12 h, la cita és amb les veus dels 55 nens i nenes d’11 a 16 anys del Cor infantil de l’Orfeó Català, que interpretaran temes de coneguts musicals com ara Mamma Mia, Somriures i llàgrimes o Shrek i les nadales de sempre. Aquests dos espectacles són gratuïts.

Aquesta pot ser també una ocasió excelent per descobrir les exposicions temporals que presenta el museu, Xavier Gosé, 1876-1915. Il·lustrador de la modernitat, i Incòlume. Natures mortes del Segle d’Or i participar en les activitats familiars que organitza, com ara un taller per realitzar animacions amb GIFs a la col·lecció d’art modern, i les activitats autònomes Els enigmes del Museu Nacional, a la permanent, i La meva revista de moda, a l’exposició Xavier Gosé, o descobrir els 26 reportatges il·lustrats realitzats pels alumnes de l’escola Eina.

A la web trobareu tot el programa http://www.museunacional.cat/ca/el-nadal-del-museu-nacional

Dissabte 19, de 17 h a 17.45 h

Circ amb el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel.

Diumenge 20, 12 h

Cor infantil de l’Orfeó Català.

Piano: Pau Casan

Directora: Glòria Coma i Pedrals.