Torna la 4ª edició del DesignMarket d’ADI-FAD, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de Desembre al Disseny Hub Barcelona, centre de referència del Disseny de la ciutat.

banner-DesignMarketTorna la 4ª edició del DesignMarket d’ADI-FAD, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de Desembre al Disseny Hub Barcelona, centre de referència del Disseny de la ciutat.

Aprofitant la campanya de Nadal, reunim de nou en un entorn privilegiat als millors creadors actuals, marques, makers i tots aquells productes que destaquen per la qualitat del seu disseny. Més de 130 expositors seleccionats per ADI-FAD, entre els quals hi trobem DesignCode, Nomon Design, Martin Azúa/Numbered, Brots, Nuovum, Nutshop, Ölend, Bibu, Octagon Design, Boo in Barcelona, B&Co. Textiles, Krasznai, Romina Gris, Editorial Gustavo Gili, Codeco, Trígonos, MalevichGarage, Leuchtturm… Així que un any més, aquest serà l’espai perfecte per comprar i gaudir dels productes més originals!

Com a punt fort d’aquesta edició, única i exclusivament els tres dies que dura el mercat, VINÇON ens porta l’autèntic calendari que cada any oferia la botiga i que Interiortime reedita per aquest 2016. Així que els fans del calendari que pensaven que aquest any es quedarien sense, tindran una oportunitat única de tornar-lo a gaudir! Una sorpresa molt especial i sentimental pels amants de la botiga!

A més, en aquesta edició trobarem la jornada Descobrint Talent, on el DesignMarket es convertirà en un espai de networking en el qual es fomentaran les relacionsdels creadors amb els representants d’algunes de les botigues de més renom de Barcelona, prescriptors, interioristes, estilistes, editores de disseny, així com amb periodistes especialitzats i generalistes.

Paral·lelament per aquesta edició un grup de joves professionals ens porten l’exposicióPoder Ser, un recull de 9 treballs inèdits de dissenyadors de producte emergents que desenvolupen la seva tasca a Barcelona.

A la terrassa de l’edifici, trobarem la millor oferta gastronòmica amb 5 foodtrucks molt cool: Mosquito, Surf House, Comaxurros, NomadCoffee i Butipà.

A més a més, aquesta edició el disseny expositiu ve de la mà de l’estudi Compeixalaigua, amb una proposta molt original: el Gran Festí del Disseny! Com ells diuen: “Mai cuines com quan cuines per Nadal; tries els millors ingredients, prepares la recepta perfecta i pares de luxe la taula pels teus convidats. El 25 de desembre el Festí és a ca l’àvia; del 18 al 20, la taula la para ADI-FAD”

Horari de venda i exposició per al públic general

Divendres 18, de 13:00 a 20:00h
Dissabte 19, de 11:00 a 20:00h
Diumenge 20, de 11:00 a 19:00h

Tot això i molt més, t’espera el cap de setmana del 18, 19 i 20 de Desembre al DesignMarket de l’ADI-FAD.
Lloc: Disseny Hub Barcelona · Plaça de les Glòries, 37-38 08018 Barcelona