El Poble Espanyol rep la visita del Pare Noel i dels Reis Mags (del 8 a l´11 de desembre)

El Poble Espanyol rep la visita del Pare Noel i dels Reis Mags

 

15095509_10153599820499058_6536885108627297341_n

 

 

 

 

 

 

Del 8 a l’11 de desembre nens i adults podran viure el Nadal per avançat amb la Casa del Pare Noel, el Tió, pessebres vivents, màgia, mercat nadalenc, tallers i animacions diverses… i el Poble especialment decorat per a l’ocasió!

• Del 23 de desembre al 5 de gener el recinte continuarà immers en l’ambient nadalenc més tradicional i oferirà la possibilitat de conèixer el Món Màgic dels Reis Mags, fer tallers, gaudir de la zona de jocs i de diverses actuacions Barcelona, novembre de 2016 –

El Poble Espanyol recrearà aquest proper mes de desembre l’ambient nadalenc més tradicional i entranyable amb una sèrie d’activitats per a tots els públics pensades perquè grans i petits gaudeixin del Nadal des d’abans que comencin les festes. Entre el 8 i l’11 de desembre, la Casa del Pare Noel obrirà les seves portes per tots aquells que el vulguin conèixer i li vulguin donar la carta personalment.

També hi haurà mercat de Nadal, el Tió, un espectacle de màgia i, a més, nens i nenes podran fer tallers amb els quals aprendran a fer un arbre i una postal de Nadal. Com no podia ser d’altra manera, també hi haurà representacions de pessebres vivents (el de Martorelles el 10 de desembre i el de Sant Feliu de Llobregat l’11 de desembre).

Tot això, acompanyat d’animacions diverses durant els quatre dies i amb el Poble decorat especialment per a l’ocasió. El Pare Noel donarà pas als Reis Mags Però això no és tot! A partir del 23 de desembre i fins al 5 de gener, el Poble continuarà oferint propostes nadalenques per a tota la família. Nens i nenes podran lliurar la carta a la casa dels Reis Mags. A més, hi haurà una zona de jocs infantils i un arbre màgic perquè nens i nenes deixin els seus xumets, i es faran tallers i actuacions de dansa, música i màgia.

INFORMACIÓ PRÀCTICA: NADAL AL POBLE

Del 8 a l’11 de desembre

Horari: D’11 a 21 hores

Del 23 de desembre al 5 de gener Horari: D’11 a 18h Preus: 6€ per a residents a Catalunya (a taquilla) 5€ (entrada anticipada online) Gratuït per a nens de 0 a 4 anys