VERNISSATGE (a partir del 21 de desembre) El Maldà

 

vernisage

 

 

 

 

 

 

 

 

VERNISSATGE. Comèdia. 60 min. Català. Cia. La Trama Produccions. Un home és convidat per una parella d’amics a la celebració de la seva recent decorada casa. Però ben aviat, el que semblava que podia ser una vetllada agradable, acaba convertint-se en un autèntic malson. Sota l’aparença d’una parella feliç, moderna i exitosa, que creu que la seva manera de viure és la correcta, s’embranquen en un allau de crítiques per condemnar les decisions vitals del seu amic, revelant poc a poc els dos éssers fràgils i buits que són i que han construït tot un món d’aparences amb l’única finalitat que rebre l’aprovació de l’altre.

Autor: Václav Havel
Direcció: Marilia Samper
Traducció: Monika Zgustová
Intèrprets: Alberto Díaz, Xavier Pàmies i Carla Ricart
Espai escènic i il·luminació: Roger Orra
Vestuari: Susana Del Sol
Espai sonor i música original: Joan Pàmies
Fotografia: Justin P. Brown
Vídeo: Lluís De Sola
Disseny gràfic: Xavier Pàmies
Comunicació i premsa: Sandra Gómez
Productor executiu: Xavier Pàmies, Carla Ricart
Producció: La Trama Produccions
Aj. producció: Georgina Amat

Segueix-los a   twitter 2 @latramabcn  i  facebook 2 La Trama Produccions

Sobre l’autor

El 2016 és el 80è aniversari del naixement de l’autor Vàclav Havel i al desembre el 5è de la seva mort. El gener de 2017 és el 40è aniversari de Carta 77, el moviment pels drets civils que va liderar. La peça que es representarà està escrita el 1975, durant un període de forta repressió, posterior a la Primavera de Praga de 1968. En aquest període Havel era un autor prohibit i les seves obres circulaven clandestinament i es representaven a l’estranger. De fet, l’estrena de Vernissatge en un teatre públic va ser a Viena l’octubre de 1976, o sigui que celebrem també el 40è aniversari de l’estrena.

Sobre la companyia

La Trama Produccions és una companyia de teatre fundada el 2011 a Barcelona per Carla Ricart i Xavier Pàmies, que treballa de manera artesanal i amb pocs mitjans però amb impulsos vitals de necessitat de creació. Un projecte dirigit amb passió i energia, un equip humà i artístic composat, principalment, per actors que volem explicar històries, recuperar i descobrir autors, i treballar diferents tècniques i estils que anem descobrint en el camí.

Activitats paral·leles

28/12 (després de la funció)  taula rodona  “La trilogia vaněkiana de Václav Havel” amb : Pavel Bsonek, productor i director de teatre txec de la companyia Exquis Teatre,  i Jordi Casasampera, actor, director i professor en matèria d’Arts Escèniques i Filosofia; tots dos estaran fent temporada a La Seca amb un altre espectacle de Václav Havel: “Protesta”.