El proper dissabte, una tarda per viatjar al París de Gosé amb Fantômas (5 de març)

image002Actvitats a l’entorn de l’exposició

Xavier Gosé, 1876-1915.

Il·lustrador de la modernitat

El proper dissabte, una tarda per viatjar

al París de Gosé amb Fantômas

El proper dissabte 5 de març, el Museu Nacional d’Art de Catalunya organitza una tarda d’art i cinema gratis a l’entorn de l’exposició Xavier Gosé, 1876-1915. Il·lustrador de la modernitat.

De 15 a 18 h la visita a l’exposició és gratuïta i a partir d’aquesta hora es projectarà la pel·lícula La mort qui tue (Louis Feuillade, 1914), amb el cèlebre Fantômas com a protagonista, un personatge amb qui podrem passejar pel París que va retratar Xavier Gosé.

Per a les famílies amb nens i nenes a partir de 6 anys el museu proposa l’activitat autònoma La meva revista de moda, per realitzar durant la visita a l’exposició tot inspirant-se en les il·lustracions de Gosé.

Aquesta exposició retrospectiva, organitzada conjuntament pel Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, revisa l’obra d’un dels grans cronistes del País de la belle époque a través de més de 300 obres, entre pintures, dibuixos, il·lustracions de moda i vestits d’alta costura. Es podrà veure fins al 3 d’abril al Museu Nacional.

Museu Nacional d’Art de Catalunya
Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona
www.museunacional.cat