El proper divendres 27 de juliol a les 20.30 hores al Teatre Victòria de Barcelona, tindrà lloc per tercer any consecutiu la Gala Les Étoiles, organitzada per Ballet Ruso Barcelona.

GALA DE BALLET

Les Étoiles

phpThumb_generated_thumbnail 

 

 

Per tercer any consecutiu, torna la Gala Les Étoiles amb destacats noms de la escena de la dansa clàssica

El proper divendres 27 de juliol a les 20.30 hores al Teatre Victòria de Barcelona, tindrà lloc per tercer any consecutiu la Gala Les Étoiles, organitzada per Ballet Ruso Barcelona.

 

Aquest any el cartell comptarà amb noms de la talla de Anastasia Kolegova i Ivan Oskorbin (Mariinsky, Sant Petersburg), Elena Solomianko i Innokentiy Yuldashev (Stanislavsky, Moscou), Igor Tsvirko i Ksenia Zhiganshina (Bolshoi, Moscou), Irina Perren i Marat Shemiunov (Mikhailovsky, Sant Petersburg).

 

Així mateix, podrem gaudir de Futures Estrelles que actualment són estudiants avançats de Ballet Ruso Barcelona i dels principals conservatoris d’Europa i Rússia (Acadèmia de ballet rus Agrippina Vaganova de Sant Petersburg, Acadèmia del ballet del Bolshoi de Moscou, entre d’altres) i que han estat seleccionats per a participar a la Gala, convertint-se en un estímul important per les seves carreres.

 

El programa, d’una elevadíssima qualitat i atractiu per a tots els públics, des del familiar fins l’expert, inclourà coreografies del repertori clàssic como Flames of París, El Corsario, El Llac de los Cignes, així com coreografies del repertori neoclàssic i contemporani.

 

Les anteriors edicions a aquesta gala es van realitzar a l’Auditori de Sant Cugat i l’any passat, amb un gran èxit de públic, al Teatre Tivoli de Barcelona, amb la presència de l’excel·lent ballarí Ivan Vasilev. En les dues ocasions s’ha comptat amb ballarins de la talla de Nina Kaptsova, Ksenia Zhiganshina i , Igor Tsvirko del Bolshoi, Yulia Makhalina, Ernst Latypov i Nadezhda Batoeva de Mariinsky, Sabina Yapparova, Irina Perren i Marat Shemiunov del Mikhailovsky, Maria Eishwald, La Scala entre d’altres.

 

Ballet Ruso de Barcelona està dirigit artísticament per Boris Shepelev i Blanca Hartmann. Entre l’equip pedagògic de reconegut prestigi internacional hi ha professors convidats de l’Acadèmia Vaganova de Sant Peterburg i coreògrafs convidats amb reputació internacional vinguts d’Europa, com ara el director Artístic del Het National Ballet Junior Company, Ernst Meisner, que enguany ha fet una coreografia pels alumnes que ballaran a la Gala.