El Teatre Goya acull dues produccions en el marc del GREC 2019 Festival de Barcelona

Valenciana (La realitat no és suficient)
28 i 29 de juny
En el marc de GREC 2019 Festival de Barcelona, el Teatre Goya acull el darrer muntatge escrit i dirigit per Jordi Casanovas: Valenciana (la realitat no és suficient) . Després d’èxits com Jauría La dansa de la venjança, Casanovas se submergeix en la realitat valenciana dels anys 90 per parlar sobre corrupció política, mitjans de comunicació, música electrònica i el cas d’Alcàsser, en una ficció teatral basada en fets reals que es podrà veure al Teatre Goya durant dues úniques funcions: els dies 28 i 29 de juny.
El cartógrafo de Juan Mayorga
Del 3 al 21 de juliol
La història col·lectiva, l’oblit i la indiferència són els grans protagonistes d’ El cartógrafo , una producció d’Avance Producciones Teatrales, Entrecajas Producciones Teatrales i García-Pérez Producciones escrita i dirigida per Juan Mayorga. Un tàndem d’actors excepcional –Blanca Portillo i José Luis García-Pérez– protagonitza aquesta peça, que es podrà veure per temporada limitada al Teatre Goya: del 3 al 21 de juliol.
Nascuda de l’experiència personal de Mayorga a Varsòvia, El cartógrafo és una obra que apel·la a la memòria per fer-la servir com a eina d’aprenentatge i catalitzador del present.
La crítica ha dit:

  • “Puro virtuosismo de Portillo y García-Pérez. Ellos dos y Mayorga están ahí para contárselo.” – Marcos OrdóñezEl País
  • “Una historia fascinante. Mayorga la despliega ante el espectador en una puesta en escena austera pero muy expresiva.” – Juan Ignacio García Garzón, ABC